Sony XR-65X95L / TV screen / 65 / 2023
Reviews
Wauw, wat een tv!
Reviewscore9.0
Wat een top televisie!
Bij de levering was het even een verbazing hoe groot de tv is aangezien mijn oude tv veel kleiner was. Eenmaal opgezet is en blijft het natuurlijk een groot zwart vlak in je kamer maar hete design is ontzettend mooi. Mooie slanke pootjes, geen dikke rand meer om het scherm en zelfs aan de achterzijde is gedacht.
Over de kabels zitten afdekkapjes zodat zelfs de achterkant er mooi afgewerkt uit ziet.
Het opzetten van de tv is wel met 2 personen aan te raden aangezien de tv ontzettend zwaar is.
Het gebruik is super makkelijk en fijn. Het installeren wijst zich vanzelf en gaat super makkelijk. Binnen een paar minuten ben je daar doorheen en kan het tv kijken gaan beginnen.
Ik ben van de oude tv gewend dat ik bij het scrollen van de apps nogal wat haperingen heb en bij bijv. youtube het even duurt voordat alle thumbnails van de filmpjes zijn geladen.
Ik was dan ook enorm blij toen ik merkte dat bij deze tv alles soepel verspringt en direct laad. De apps glijden makkelijk door het beeld heen.
Het beeld zelf is ook heel helder en de kleuren zijn fantastisch.
Vooral het gamen is een ervaring. Nu is dit sowieso al ontzettend gaaf op zo een groot scherm maar de mooie kleuren en beelden maken de beleving nog intenser.
Ik geef de beoordeling niet de volledige 10 sterren omdat ik toch een kritiekpuntje heb, namelijk het geluid,
Voor deze prijsklasse had ik veel beter geluid verwacht. vooral ook omdat ze het geluid ook aanprijzen als een van de sterke punten.
Helaas vind ik het geluid nogsteeds het standaard, wat schellere tv-geluid.
Misschien ben ik ook te veel verwend door het volle geluid van mijn muziekboxen waar ik normaliter muziek mee luister.
Begrijp me niet verkeerd, voor tv en serie kijken is het zeker weten prima! Maar voor die echte ervaring met gamen, of voor de momenten waarop je via de tv muziek wilt luisteren vind ik het minder dan ik verwacht had.
Pluspunten
- prachtige beeldkwaliteit
- spraakgestuurd
- soepele bediening
- veel apps
Minpunten
- Geluid wat ondermaats voor de prijs
- zware tv
Ja, ik beveel dit product aan