LG OLED evo OLED55C35LA
Reviews
Televisie met helder beeld
Reviewscore8.0
Wij hebben deze televisie mogen testen vanuit review.nl en waren aangenaam verrast over de kwaliteit van deze televisie. Wij hebben de televisie zelf geïnstalleerd aan de hand van de korte beschrijving (met plaatjes) die erbij zit. Het is misschien even goed kijken met het monteren van de poot maar prima te doen. Wel is het verstandig om dit met 2 personen uit te voeren.
Eenmaal op zijn plek ziet de televisie er mooi uit maar zou voor ons persoonlijk de poot iets hoger mogen zijn om de televisie beter tot zijn recht te laten komen.
Bij het opstarten van de televisie wijst alles zich vanzelf en ook het verbinden met internet gaat moeiteloos. De magic remote vinden wij daarin ook een uitkomst.
Het beeld is zeer helder waarbij het contrast goed is. Het geluid van deze televisie is goed voor een ‘platte’ televisie maar wij zouden een soundbar adviseren bij deze televisie om het geluid te optimaliseren. Voor ons was een flink minpunt aan deze televisie dat de Ziggo Go app niet ondersteunt wordt door het WebOS systeem waarmee LG werkt.
Mocht je dit niet erg vinden dan is het zeker een televisie die we aanbevelen.
Pluspunten
- Goed beeld
- Magic remote
- Goed geluid voor flatscreen
- Mooi design
Minpunten
- Ondersteunt Ziggo Go app niet