Profoon PDX-8400 WT/TE - Reviews

7,3 Lees 8 reviews
Specificaties
Nummerherkenning
Ja
Technologie
DECT
Seniorentelefoon
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

7,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MvD 07-05-2016 Product paar dagen in bezit

Witte PDX 8400 van Profoon

Algemene score

8,8
Heb deze huistelefoon net een paar dagen in bezit. Keuze voor deze telefoon viel met name op het uiterlijk. Met zijn witte (en door de telefoon omgekeerd op de houder te zetten) ook grijze kleur past hij prima in ons interieur. De installatie was een fluitje van een cent: aansluiten met de bijgeleverde lader en telefoonkabel in de (internet)router, 15 uur opladen zoals netjes in de handleiding stond en klaar. De basisinstellingen zijn verder goed in orde, niet te veel en ook niet te weinig mogelijkheden. Zo kan er gekozen worden uit 6 beltonen, en is deze module eventueel ook uitbreidbaar met een tweede telefoon van zelfde type.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Henk 02-05-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi design

Algemene score

7,8
Als tweede toestel aangeschaft, heel mooi design en wat gaaf is dat je het toestel op twee manieren op de lader kan plaatsen, namelijk met de voor- of achterzijde.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
loes53 04-03-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Ik heb de PDX-8420 met 2e handset. Mooie duidelijke telefoon. Bij de witte telefoon zit een wit telefoon-aansluitsnoer, maar helaas een zwart snoer voor de 220 aansluiting. Melodie keuze: ze lijken erg veel op elkaar.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed
Chantale 15-12-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,8
De geluidskwaliteit is ronduit slecht te noemen. Zelfs met het volume voluit, hoor je nog steeds amper de ander. De vormgeving oogt mooi, maar is eerder onpractisch. Wanneer de je telefoon wil klemmen tussen oor en schouder, zou bij dit model een minder gladde structuur beter zijn, of de mogelijkheid om een tussenstuk te kunnen plaatsen.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Goed
Voldoende
Onvoldoende
Pierre 07-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Een mooi vormgegeven toestel, extra handset makkelijk te installeren. Voelt goed aan in de hand en past in ons modern interieur

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend
stef 29-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Mooi ogende telefoon.Super lichtgewicht en mooi disign.Spijtig dat je niet meer dan 20 nrs in het geheugen kan plaatsen.Hopelijk is de telefoon duurzaam.Mijn telefoon is de PDX-8420 met tweede handset.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Pierre Van Dyck 28-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Het toestel oogt leuk en past in een hedendaags interieur. De geluidskwaliteit is geen top maar ruim voldoende voor normaal gebruik. De vorm en het lichtgewicht van de handset is een aandachttrekker en aangenaam om te gebruiken.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
fokkogreetje 04-09-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

6,0
Mooie vormgeving, handig dat je het toestel op twee manieren in de houder kunt zetten, zodat je niet altijd tegen de telefoon aankijkt. Het is jammer dat je geen optisch signaal krijgt als je een gemist gesprek hebt.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed