Meest populaire keuze – Scherpste prijs!
Bekijk productLenovo Tab Plus / WiFi 5 / 128 GB / Grijs
Reviews
Hele goede tablet voor dagelijks gebruik!
Reviewscore9.0
Ik heb deze Lenovo Plus tablet mogen testen en mijn conclusie is dat dit een prima huis-tuin-en keuken tablet is die een hele goede prijs-kwaliteit heeft.
De installatie en opstart gaat snel en is heel eenvoudig. Binnen een paar minuten ben je klaar voor gebruik. Ik heb de tablet gebruikt om boeken te lezen, series te kijken en muziek te luisteren. De kwaliteit van het beeld is erg goed. Maar het geluid heeft mij echt doen verbazen, heel erg top! Dit komt door de ingebouwde JBL speakers. Ook de koppeling met je mobiel, om de tablet als externe speaker te gebruiken, werkt heel erg goed.
De tablet zelf heeft een mooi desing. Hij is aan de onderkant breder door de ingebouwde speakers. Verder zit er een hele handige ingebouwde steun in, waardoor je de tablet eigenlijk op elke ondergrond eenvoudig kan plaatsen. Die scheelt ook weer het aankopen van een externe steun.
Al met al een hele degelijke tablet. Nadeel is wel dat de tablet slomer word als je echt zware apps erop zet. Maar hier is deze tablet (in mijn ogen) niet voor bedoelt. Het is een prima tablet voor "normaal" dagelijks gebruik.
Geschreven voor: Lenovo Tab Plus / WiFi 5 / 128 GB / Grijs
Pluspunten
- Beeld kwaliteit
- Geluid van JBL
- De ingenouwde steun
Minpunten
- Sloom bij zware apps