Sigma fp Lens-style Camera - 24.6MP CMOS - Zwart

Sigma fp Lens-style Camera - 24.6MP CMOS - Zwart

8.4(5)
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 1.819,00Bekijk alle aanbieders
Ezme28-04-2021
Algemene score
7.0

Klein en compact met een heerlijke look and feel

Reviewscore
7.0
Mijn eerste indruk van deze camera ''wow'', een dubbel gevoel. De kleinste fullframe camera dat is die zeker en daardoor moest ik eerst even langs mijn eerste oordeel komen of die ook echt wel wat kon. De look and feel van deze camera is erg mooi en robuust. Hij ligt lekker in de hand en je pakt hem zo mee. Kwa beeld staat de Sigma FP sterk in zijn schoenen en levert die mooie foto's op. Zijn dynamisch bereik en scherpte zijn goed! Het is echt een camera die je in je tas stopt en op het juiste moment eruit kunt pakken. Misschien wel het gevoel dat je met je telefoon hebt, alleen levert dit natuurlijk wel vele betere foto's op! Helaas wat ik tegenkwam tijdens het fotograferen is dat ik toch de view finder miste. Vanaf een scherm fotograferen is natuurlijk geen probleem, alleen het nadeel van de Sigma fp is dan ook dat die helaas geen kantelbaar schermpje heeft. Ik zou deze camera aanraden voor mensen die vaak onderweg foto's maken en veel ervaring hebben met de instellingen die ze graag gebruiken. Aangezien ik nog wel even moest wennen aan waar alles zat hihi. Maar voor een ervaren fotograaf die zijn instellingen van te voren klaar kan hebben staan, is dit zeker een camera om mee op zak te nemen.
Pluspunten
  • Mooi uiterlijk
  • Ligt lekker in de hand
  • Goed dynamisch bereik
  • Mooie beelden
Minpunten
  • Geen view finder