Philips OneTurn GC213/10 Hybride stoomstrijkijzer & kledingstomer - Wit

Philips OneTurn GC213/10 Hybride stoomstrijkijzer & kledingstomer - Wit

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 143,55Bekijk alle aanbieders
b************@h**********22-06-2026
9.0

Geweldig apparaat

9.0
Ik heb de Philips One Turn nu een aantal weken in mijn bezit en ik ben erg verrast. Ik gebruik al een tijd een kledingstomer want ik hou ervan om even snel iets op een hanger te stomen maar soms heb je toch kledingstukken waar je een strijkijzer voor nodig hebt. Daarom leek dit apparaat mij ideaal. Ik vind hem er erg mooi uit zien. Hij is heel snel opgewarmd, ligt fijn in de hand en het is handig dat je de kop kunt draaien. Het heeft een groter strijk oppervlak dan mijn andere stomer waardoor je sneller klaar bent. Ik moet zeggen dat het heel erg makkelijk gaat en hij haalt de kreukels beter uit de kleding dan mijn andere kledingstomer. Hij heeft echt behoorlijk wat power. Daarentegen is hij iets zwaarder dus als je veel wilt strijken dan kan dat iets zijn om op te letten. Ik stoom/strijk meestal maar 1 of 2 dingen per keer dus voor mij is dit helemaal prima. Het reservoir is klein maar genoeg om sowieso 2 of 3 kledingstukken mee te stromen of strijken. Prima dus. Ik heb de mat die erbij zit ook gebruikt, dit kan zeker handig zijn voor als je even snel wat op een tafel of bed wilt strijken, maar er komt wel wat condens onder de mat vandaan door de stoom, dus mijn tafel werd op die plek wel wat klam. Voor grotere spullen vind ik een strijkplank wel iets makkelijker dan dat matje, maar om eerlijk te zijn stoom ik mijn meeste kleding op een hanger. Toch is het fijn dat je de mogelijkheid hebt om te kiezen en niet een extra apparaat nodig hebt. Als je hem als strijkbout gebruikt haalt hij zelfs bij spijkerbroeken heel makkelijk eruit, heel erg fijn. Kortom, ik ben er blij mee.
Pluspunten
  • Makkelijk en veelzijdig in gebruik
  • Krachtig
Minpunten
  • Zwaar bij langdurig gebruik
  • Waterreservoir is voor kleine hoeveelheden strijken