Braun SI 7042 GR

Best Reviewed jun 2019 Braun SI 7042 GR
Best Reviewed - juni 2019
Specificaties
Type
droog & stoom
Vermogen
2400 watt
Continue stoom
50 g/min.
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 47 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun SI 7042 GR op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nathalie 28-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie actie, goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekozen omdat het als beste uit de test kwam en er een mooie actie was. Eerste ervaring er mee is goed. Gewicht is prima en snoer is lang genoeg.

Pluspunten

  • gewicht
  • lange snoer

Minpunten

  • nog geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mirjam 25-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
Heel goed stoomstrijkijzer, zelden zo glad kunnen strijken. Heel fijn is de dunne zool om makkelijker tussen de knoopjes van een overhemd te kunnen strijken.

Pluspunten

  • extra dunne zool
  • goede stoomverdeling

Minpunten

  • relatief zwaar apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lex 11-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bedieningsgemak

Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

9,0
Prettig aan dit strijkijzer is het lange snoer, het lichte gewicht en het bedieningsgemak. Een heldere gebruiksaanwijzing met niet te veel 'toeters en bellen'. Ben zeer tevreden met de aankoop van een gerenommeerd merk als Braun wat staat voor degelijkheid, duurzaamheid en top kwaliteit.

Pluspunten

  • lange snoer
  • licht gewicht
  • bedieningsgemak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordi 28-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun freeglide 3D

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

9,0
Prima stoomstrijkijzer, dankzij de freeglide 3D word overhemden strijken nog leuk. Genoeg stoomkracht om snel alle kreukels te verwijderen.

Pluspunten

  • Duitse degelijkheid

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanna 24-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn strijkijzer

Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

9,0
Fijne strijkbout, doet wat het moet doen. Door de gekromde zool kun je ook achteruit strijken. Tevens lange snoer (kan korter gemaakt worden met een klemmetje). In de doos ook een kannetje om water bij te vullen. Waterreservoir is goed leesbaar. Leuke frisse kleur.

Pluspunten

  • gekromde zool voor achteruit strijken
  • veel stoommogelijkheden
  • frisse kleur

Minpunten

  • geen idee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Victor Madet 21-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie kleur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

7,0
het is tot nu toe een goede en fijne machine maar ik ben er nog niet zo zeker van want ik heb hem maar een keer gebruikt. dus ik weet het niet.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Marie 18-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ligt goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

7,0
Het strijkijzer is wendbaar en niet zwaar. Je kunt er goed mee werken. De kleur is mooi. Groot waterreservoir

Pluspunten

  • prettig in gebruik
  • gladde voetzool

Minpunten

  • deze review
  • dat je moet strijken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carmen 09-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
Gekozen voor dit stoomstrijkijzer omdat het de nieuwere versie is van de Texstyle 3 die door de Consumentenbond als beste uit de test is gekomen. Eén keer gebruikt en ben erg tevreden, alle kreukels strijk ik met gemak uit de kleding (standje 2 maximaal gebruikt). Wel het idee dat je vaak water bij moet vullen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bernhard 30-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, geweldig typisch tijdloos Braun design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, geweldig typisch tijdloos Braun design. Eenvoudige, voor iedereen goed begrijpbare bediening.

Pluspunten

  • Mooi apparaa
  • Geweldig typisch tijdloos Braun design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johanna 14-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

6,0
Dit produkt heb ik gekozen voor stoomfunctie en de strijkzool. Ook de duurzaamheid en het design is zeer aansprekend.

Pluspunten

  • Stoomfunctie
  • Gladde strijkzool

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Floor 13-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede houvast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

9,0
Ik gebruik al meer dan 20 jaar braun strijkijzers. Ze strijken erg soepel, sterke ijzeren zolen. De stoom komt er krachtig en beheerst uit. Met een beetje opletten kan je erg lang genieten van deze fijne strijkijzer(s).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim van de Peppel 08-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

top strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

10,0
Geweldig strijkijzer, glijdt heerlijk over de kleding! Hij stoomt heel goed, drupt niet en hopelijk gaat hij lang mee dankzij de anti-kalk functie.

Pluspunten

  • anti-kalk
  • anti-drup

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M 02-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
Doet uitstekend zijn werk! Mooie strakke strijkresultaten. Eenvoudig in gebruik. Leuk kleurtje. Goed geprijsd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C.B. Breunissen 25-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig Design. Steam shot 220 g/min

Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
Uitstraling van dit stoomstrijkijzer is prachtig. Het toont in ons huishouden het gebruik van gedegen kwaliteit producten. Verder heeft dit stoomstrijkijzer een goede recensie. De kracht van de stoom uitstoot is 220 gram per minuut.

Pluspunten

  • prachtig Design
  • Steamshot 220 g/min

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pieter 21-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne zool goed resultaat met strijken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

10,0
Wil niet anders meer dan een Braun strijkijzer, duurzaam goed strijkresultaat fijne stoomregelaar echt weer een prima produkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

braun texstile 7 pro si7042gr 13-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gladde zool werk zeer veilig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

10,0
glade zool werkt veilig handig en licht in gebruik en de prijs is vergeleken met een ander strijkijzer zeer en zeer goed

Pluspunten

  • veilig
  • gladde zool

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Hoogeveen 12-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi product, goede prijs

Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

9,0
Goede eigenschappen: krachtig stomen, groot stoomoppervlak, goed vermogen. Ook de uitvoering is mooi en de prijs is goed.

Pluspunten

  • krachtig stomen
  • groot stoomoppervlak
  • goed vermogen
  • goede prijs
  • mooie uitvoering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

texstyle 7 pro SI7042 28-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede zool voor overhamden geen kruekels meer

Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

9,0
ons strijkijzer ging stuk op zondag dus moesten we een nieuwe halen en omdat er zo veel verschillende zijn moesten we kiezen en het is deze geworden handig in gebruik en licht in gewicht

Pluspunten

  • goede zool

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susan 22-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel stoom

Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
Ik heb het product gekozen omdat hij in de actie was en de prijs kwaliteit mij goed leek. verder is design mooi

Pluspunten

  • veel stoom
  • strijkt goed

Minpunten

  • maakt wel veel herrie

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Anneke Stokman 20-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
Het is wel zwaarder dan die ik had, maar door de grotere hielzool kun je het makkelijk kantelen, hoef je het eigenlijk helemaal niet te tillen.

Pluspunten

  • groot waterreservoir
  • veel stoom

Minpunten

  • weet niet
  • weet niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews