Rowenta X-Force Flex 10.80 Animal Steelstofzuiger RH7A75E0

Algemene score
9.0
Reviewscore
9.0
Sinds ik de Rowenta steelstofzuiger in huis heb, is stofzuigen echt een stuk makkelijker geworden. Met 5 katten die de hele dag door het huis rennen, blijft er altijd wel iets achter: haren, stof en alles wat ze onderweg meenemen en verspreiden. Hiervoor had ik een zware stofzuiger en eerlijk gezegd zag ik vaak op tegen het hele proces van pakken, meeslepen en weer opbergen. Met deze Rowenta is dat compleet veranderd. Hij is verrassend licht en daardoor veel prettiger in gebruik. Omdat hij zo compact is, pak ik hem veel sneller even tussendoor voor een snelle schoonmaakbeurt. De flexibele stang vind ik ook echt een groot pluspunt, omdat ik hierdoor moeiteloos onder meubels kan stofzuigen zonder te bukken of alles te verschuiven. Daarnaast zijn de verschillende opzetstukken ideaal: voor iedere ondergrond is er wel een passende optie, waardoor zowel vloeren als moeilijk bereikbare plekken goed schoon worden. Ook opladen gaat in een fluitje van een cent. Voor mij maakt dit stofzuigen een stuk makkelijker en minder belastend in het dagelijks leven.