Rowenta X-Force Flex 8.60 RH9679
7.9(9)
Reviews
Blij dat ik het gedaan heb
Reviewscore8.0
Ik heb deze stofzuiger aangeschaft omdat ik meer wilde stofzuiger. Daarmee bedoel ik dat ik het een gehannes vind om een stofzuiger met snoer door mijn huis te verplaatsen. Deze steelstofzuiger heeft daar zeker bij geholpen. Ik stofzuig vaker dan ooit. Dat was voor mij het belangrijkste en daarom ben ik zeer tevreden met het product.
Kwalitatief is het niet overweldigend. Maar de prijs-kwaliteit verhouding vind ik wel goed. De zuigkracht op de standaard stand is niet indrukwekkend, maar voldoende. De turbostand is wel knallen, maar dan gaat de accu wel erg hard. Continu turbozuigen betekent 15/20 minuten accu.
Wat ik erg prettig vind is de makkelijke mogelijkheid om de steel los te koppelen. Zo kan ik met de hand snel en met goede zuigkracht over de meubels en dergelijken heen. Ook vind het design erg netjes. Hij staat altijd in een hoekje van mijn woonkamer, geen problemen mee.
De knikoptie in de steel gebruik ik niet. Misschien handig voor de ouderen onder ons, maar ik schuif net zo makkelijk de gehele steel onder mijn meubels.
Pluspunten
- Gewicht
- Krachtige kruimeldief met borstelmond
- Laagdrempelig in gebruik
Minpunten
- Geen ophangsysteem
- Accu verwijderen om op te laden
Ja, ik beveel dit product aan