Braun MQ 3137

Specificaties
Vermogen
750 watt
Inhoud mengbeker
0,6 liter
Fabrikant kleur(en)
wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 25 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 3137 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

PCook 14-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top opvolger Braun staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

9,0
Zelfde kwaliteit als van mijn 1e Braun staafmixer (25 jaar oud en werkt nog steeds, echter accessoire was kapot gegaan) , maar met meer mogelijkheden. Heel tevreden

Pluspunten

  • kwaliteit/stevigheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bdui 14-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Deugdelijk apparaat met handige accesoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

9,0
Oude mixer was ook van Braun en heeft na 30 jaar de geest gegeven dus de keuze om weer een Braun te nemen was snel gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 09-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke en uitgebreide staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

9,0
Ik vind het een degelijk product met een flinke motor, en een uitgebreid aantal mogelijkheden. Ik kan hem iedereen aanbevelen, zeer degelijk.

Pluspunten

  • degelijk
  • uigebreid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gretha 08-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima staafmixer en accesoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

10,0
Doet wat ie moet doen, met gemak groente snijden, uien en mixen van pannenkoeken beslag. Speciaal een tweede aangeschaft voor op de camping

Pluspunten

  • Gemak
  • Degelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Braun Multiquick 3 vario 05-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

8,0
In het verpleeghuis werken we met de staafmixer van Braun. Wij moeten iedere dag de maaltijd voor de bewoners fijn maken dit doet de staafmixer van Braun perfect. Zo enthousiast geworden dat ik heb besloten de staafmixer ook voor thuis aan te schaffen.

Pluspunten

  • Blendervoet
  • Accessoire voor puree
  • geschikt voor de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sattler 16-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braunmixer met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

8,0
Prettig dat de Braunmixer meerdere mixstanden heeft om op verschillende snelheden het deeg of andere etenswaren te hakken, of fijn te malen. Met een grotere beker waar veel in kan en een pureemixer waarbij etenswaren heel fijn gestampt worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marijke 17-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn

Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

8,0
Ter vervanging van mijn vorige Braun die zeker 10 jaar is meegegaan. Past nog op mijn oude accessoires. ook top.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • spettert niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wvissers 08-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Noodzakelijk en handig hulpmiddel in de keuken

Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

10,0
Onze oude mixer was defect, dus we hebben deze gekozen omdat er ook een leuke actie aan verbonden was.

Pluspunten

  • werkt prima

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Heimen 17-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig, die variabele snelheid!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

8,0
Deze staafmixer heeft een goed vermogen (750 watt), genoeg accessoires en wat echt heel handig is, is de variabele snelheid (11 verschillende snelheden).

Pluspunten

  • Variabele snelheden
  • Genoeg accessoires
  • 750 watt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ollie 25-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne compacte keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

9,0
fijne compacte keukenhulp, genoeg hulpstukken, niet zo groot en log als een echte keukenmachine. Is de tweede die ik aanschaf in 10 jaar, de oude hulpstukken passen op deze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ik kies opnieuw voor Braun 25-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun MultiQuick 3

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

10,0
Mijn vorige minipimer had het begeven na volgens mij meer na 20 jaar intensief gebruik. Omdat deze zo goed bevallen was, heb ik weer voor Braun gekozen. En met name dit model, omdat er ook een puree-accessoire bij zit, dus nog meer mogelijkheden!

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • goede grip
  • doet, wat het belooft!

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Pleijsier 12-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Komt qua kwaliteit betrouwbaar over

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

8,0
Heb eerder een staafmixer van braun gekocht. Er Jaren mee gedaan.
Gewoon praktisch in gebruik. Makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Materiaal goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marjolein 02-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige multifunctionele mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

9,0
Handige multifunctionele mixer. Met tal van opties. Veel losse onderdelen die je altijd na kunt bestellen. Ook kun je onderdelen toevoegen die je nog niet hebt. Enige nadeel is dat de witte onderdelen snel verkleuren door eten. Bijv. Wortel

Pluspunten

  • Klein
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Witte onderdelen verkleuren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 26-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

8,0
Handige staafmixer, eenvoudig in bediening en met veel praktische accessoires. De vorige heb ik weggegeven, maar omdat ik hem zo handig vond heb ik dezelfde weer teruggekocht.

Pluspunten

  • vrijwel alle onderdelen kunnen in vaatwasser

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Duts1982 29-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

9,0
Deze staafmixer doet wat het moet doen, Mijn vorige staafmixer is doorgebrand na ruim 12 jaar trouwe dienst. Daarom ging ik op zoek naar een nieuwe staafmixer van Braun waarmee ik ook mijn oude toebehoren kon gebruiken.
Ik ben ontzettend blij met de kwaliteit van deze staafmixer.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Instelbare kracht
  • goede toebehoren
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Maakt voldoende geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

anita 31-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

veelzijdige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

8,0
deze veelzijdige staafmixer is een meerwaarde voor een geregeld gebruik in de keuken. Voor ouders met kleine kinderen die zelf fruit- en groentenhapjes maken is de grote van de maatbeker en fijn maler zeker een meerwaarde.

Pluspunten

  • afneembare onderdelen
  • meerdere componenten vaatwasser bestendig
  • grote fijnmaler

Minpunten

  • bovenkant fijnmaler is niet vaatwasserbestendig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Michél 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super staafmixer.

Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

9,0
Super machine, , doet exact waarvoor het bedoeld is pureren, mixen snijden toerental regelbaar enz..
Kortom, weer een topper in huis gehaald. Erg blij mee.

Pluspunten

  • Ligt fijn in de hand
  • mooie pureerkop

Minpunten

  • Iets minder zwaar was prettig geweest

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A 19-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixert

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

6,0
Goede staafmixer met genoeg mogelijkheden, jammer dat het snoer wat kort is puree mixer en overige accessoires liever in rvs gehad dan plastic.

maar een prima prijs kwaliteit verhouding. en anders zijn er goede alternatieven. voor goedkoper of duurder.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sailing 17-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed vermogen, pureer hulpstuk is een goede aanwinst.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

8,0
Goed vermogen om snel je soep mee te pureren, zonder spatten.
Pureer opzetstuk is ook een goede aanwinst. Snel pompoen, koolraap en aardappelen tot een smeuige pureeer verwerken.

Pluspunten

  • pureer opzetstuk
  • vermogen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anja Rinkel 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blij met produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

8,0
ik had een nieuwe staafmixer nodig en ben tevreden met de nieuwe Braun, zelfs weer beter als de vorige.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews