Braun MQ 3137

Specificaties
Vermogen
750 watt
Inhoud mengbeker
0,6 liter
Fabrikant kleur(en)
wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 32 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 3137 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robert 20-10-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige Mixer, met name de pureestand!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

9,0
Een hele handige mixer, krachtige en makkelijk in gebruik. Voor de mogelijkheid aardappelpuree te maken in een handomdraai is erg fijn. Verder kan bijna alles in de vaatwasser. Ook erg fijn

Pluspunten

  • vaatwasbestendig
  • pureren van aardapplen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaantje 14-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk apparaat

Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

9,0
Had er al 1 maar die ging na vele jaren stuk, toch weer een zelfde gekocht, alles doet wat het doen moet.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Adriaantje 27-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke moter

Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

9,0
Omdat mijn vorige braun staafmixer goed voldeed, Pinda's fijn hakken groente en kruiden fijn maken slagroom kloppen . Alles wat ik wil doen kan ik ermee.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Sterke moter

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

L. van Leeuwen 23-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Turbo functie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

8,0
Mijn eerste braun is gestopt na 23 jaar gelijk een nieuwe aangeschaft en gekozen voor de MQ 3173. Vandaag binnen gekregen nog niet gebruikt. Maar verwacht de zelfde kwaliteit als de vorige.

Pluspunten

  • De vario 11
  • De turbo
  • Masher

Minpunten

  • Ik miste het recepten boekje.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Burak 20-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ben er echt blij mee, goed spul

Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

8,0
Had eerder een Braun, in de tussentijd wat andere merken gekocht maar ze hebben het niet overleeft. De hakmolen deksel van Braun heeft geen geintegreerde motor, dus hij kan de vaatwasser in, de andere merken zijn daarom de prullenbak ingegaan. Dus ik ga verder met Braun, en het bevalt me goed. Ik ben heel tevred

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Genoeg Accessoires
  • Degelijk

Minpunten

  • Geluid kan minder
  • Geluid kan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roni 09-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mogelijkheden te over

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

8,0
er zit een stevige hakmolen bij. bovendien zijn van Braun onderdelen los verkrijgbaar. ik hoop er de rest van mijn leven mee te doen ( ben nu 79 jaar)

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • goede kwaliteit

Minpunten

  • niet goedkoop

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Evelien 21-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MOOI EN HANDIG IN GEBRUIK

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

9,0
Precies wat je nodig hebt. Ziet er mooi uit. Fijne accessoires. Royaal van voormaat.
Omdat ik hem nog maar net heb heb ik nog niet alles uitgeprobeerd. Maar tot nu toe heel tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PCook 14-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top opvolger Braun staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

9,0
Zelfde kwaliteit als van mijn 1e Braun staafmixer (25 jaar oud en werkt nog steeds, echter accessoire was kapot gegaan) , maar met meer mogelijkheden. Heel tevreden

Pluspunten

  • kwaliteit/stevigheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bdui 14-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Deugdelijk apparaat met handige accesoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

9,0
Oude mixer was ook van Braun en heeft na 30 jaar de geest gegeven dus de keuze om weer een Braun te nemen was snel gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 09-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke en uitgebreide staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

9,0
Ik vind het een degelijk product met een flinke motor, en een uitgebreid aantal mogelijkheden. Ik kan hem iedereen aanbevelen, zeer degelijk.

Pluspunten

  • degelijk
  • uigebreid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gretha 08-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima staafmixer en accesoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

10,0
Doet wat ie moet doen, met gemak groente snijden, uien en mixen van pannenkoeken beslag. Speciaal een tweede aangeschaft voor op de camping

Pluspunten

  • Gemak
  • Degelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Braun Multiquick 3 vario 05-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

8,0
In het verpleeghuis werken we met de staafmixer van Braun. Wij moeten iedere dag de maaltijd voor de bewoners fijn maken dit doet de staafmixer van Braun perfect. Zo enthousiast geworden dat ik heb besloten de staafmixer ook voor thuis aan te schaffen.

Pluspunten

  • Blendervoet
  • Accessoire voor puree
  • geschikt voor de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sattler 16-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braunmixer met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

8,0
Prettig dat de Braunmixer meerdere mixstanden heeft om op verschillende snelheden het deeg of andere etenswaren te hakken, of fijn te malen. Met een grotere beker waar veel in kan en een pureemixer waarbij etenswaren heel fijn gestampt worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marijke 17-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn

Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

8,0
Ter vervanging van mijn vorige Braun die zeker 10 jaar is meegegaan. Past nog op mijn oude accessoires. ook top.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • spettert niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wvissers 08-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Noodzakelijk en handig hulpmiddel in de keuken

Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

10,0
Onze oude mixer was defect, dus we hebben deze gekozen omdat er ook een leuke actie aan verbonden was.

Pluspunten

  • werkt prima

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Heimen 17-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig, die variabele snelheid!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

8,0
Deze staafmixer heeft een goed vermogen (750 watt), genoeg accessoires en wat echt heel handig is, is de variabele snelheid (11 verschillende snelheden).

Pluspunten

  • Variabele snelheden
  • Genoeg accessoires
  • 750 watt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ollie 25-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne compacte keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

9,0
fijne compacte keukenhulp, genoeg hulpstukken, niet zo groot en log als een echte keukenmachine. Is de tweede die ik aanschaf in 10 jaar, de oude hulpstukken passen op deze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ik kies opnieuw voor Braun 25-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun MultiQuick 3

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

10,0
Mijn vorige minipimer had het begeven na volgens mij meer na 20 jaar intensief gebruik. Omdat deze zo goed bevallen was, heb ik weer voor Braun gekozen. En met name dit model, omdat er ook een puree-accessoire bij zit, dus nog meer mogelijkheden!

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • goede grip
  • doet, wat het belooft!

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Pleijsier 12-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Komt qua kwaliteit betrouwbaar over

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

8,0
Heb eerder een staafmixer van braun gekocht. Er Jaren mee gedaan.
Gewoon praktisch in gebruik. Makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Materiaal goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marjolein 02-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige multifunctionele mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

9,0
Handige multifunctionele mixer. Met tal van opties. Veel losse onderdelen die je altijd na kunt bestellen. Ook kun je onderdelen toevoegen die je nog niet hebt. Enige nadeel is dat de witte onderdelen snel verkleuren door eten. Bijv. Wortel

Pluspunten

  • Klein
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Witte onderdelen verkleuren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews