Braun MQ 3000 Smoothie

Specificaties
Vermogen
700 watt
Inhoud mengbeker
0,6 liter
Fabrikant kleur(en)
blauw, wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 35 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 3000 Smoothie op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marloes 24-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit staafmixer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie

Algemene score

9,0
De staafmixer heeft een goede motor. Sterk. Maakt veel producten erg fijn. Weinig geluid. Erg tevreden.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Weinig geluid

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K 18-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie

Algemene score

8,0
We gebruikten al jaren naar tevredenheid een braun staafmixer en nu kunnen we alle onderdelen weer hergebruiken met deze nieuwe versie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T.Postema 28-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig formaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie

Algemene score

8,0
Super krachtig apparaat, makkelijk en hanteerbaar gebruiksgemak. Gekozen voor de metalen duurzame kop, na gebruik gelijk afspoelen en laten drogen, en hij is weer klaar voor volgend gebruik.

Pluspunten

  • Compact

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Annemiek 08-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie

Algemene score

8,0
Gisteren gekocht en vandaag voor het eerst gebruikt. Kan er dus nog maar weinig over kwijt maar wel dat hij niet spettert en makkelijk schoon te maken is. Het ziet er erg degelijk uit. Wat ik ermee gemaakt heb vandaag ging in ieder geval prima!

Pluspunten

  • spettert niet.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

PMJ van Brugge 17-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multiquick 3

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie

Algemene score

8,0
Ik heb deze staafmixer gekocht om mijn zelfgemaakte soepen en sauzen glad te krijgen. Door de roestvrijstale staafmixer geen verkleuring door kleurstoffen van soep en sauzen. Makkelijk schoon te maken en dus weer snel klaar voor gebruik.

Pluspunten

  • geen verkleuring staafmixer
  • ligt goed in de hand

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Geesje 11-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie

Algemene score

8,0
De staafmixer heeft een erg scherp mes. Door de goede handgreep is het apparaat ideaal in gebruik. Hij doet het gewoon goed.

Pluspunten

  • scherp mes
  • goede handgreep
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

I.vd Wel 26-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer mq3000wh

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie

Algemene score

8,0
Prima staafmixer die goed in de hand ligt en met gemak pureert. Ideaal voor smoothies en om soep te pureren.
Spettert niet en maakt geen lawaai.

Pluspunten

  • Spettert niet
  • Ligt goed in de hand

Minpunten

  • Niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Antoinet 11-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie

Algemene score

8,0
Ik maak vaak heerlijke soepen. Met deze staafmixer is je soep in een mum van tijd gemixt. Deze staafmixer werk goed en is na omspoelen zo weer schoon.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Stijn 03-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun MQ 3000 Smoothie

Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie

Algemene score

7,0
makkelijk schoon te maken, snel in elkaar te zetten met een handig kliksysteem, perfect voor fruithapjes

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Isabella 29-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijne staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie

Algemene score

10,0
Pureerd echt heel goed. Ik gebruik het om babyvoeding mee te maken .Doet wat het hoort te doen en ook nog is heel snel. Heel makkelijk schoon te maken. Ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • Pureerd heel goed zelfs harde groente/fruit
  • Makkelijk schoon te houden
  • Geen min punten!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Hugo Poelen 23-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simpel maar compleet

Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie

Algemene score

8,0
Wij gebruiken al sinds 2001. een zéér complete MultiMix van Braun. Daarvoor een complete keukenmachine van Braun ;-). Hij heeft veel landen gezien. Steeds alle bijgevoegde onderdelen gebruikt. Helaas was de meestgebruikte blender aan z'n eind gekomen: het koppelingsstukje brak af. En geen vervanger te krijgen. Dus dan weer een nieuwe, maar nu een gestripte versie, want alle andere onderdelen voldoen nog steeds volledig. Wij verwachten weer een lang leven met en van deze staafmixer.

Pluspunten

  • robuust
  • eenvoudig in het gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond 23-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun staafmixer, goede sluiting, makkelijk schoon te maken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie

Algemene score

8,0
Ik was tevreden over mijn eerste Braun staafmixer, vandaar dat ik weer voor de Braun staafmixer gekozen heb.

Pluspunten

  • Goede sluiting.
  • Makkelijk schoon te maken.
  • Tevreden over eerste braun staafmixer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 18-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

2 snelheden & antiknoeien.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie

Algemene score

10,0
2 snelheden, en het antiknoei systeem is erg geweldig. Prijs is ook goed, en Braun is een betrouwbaar merk. De vorige staafmixer was inmiddels na 18 jaar aan vervanging toe :-)

Pluspunten

  • 2 snelheden
  • antiknoei

Minpunten

  • kleur blauw qua knoppen is wat minder.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 15-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie

Algemene score

8,0
Van degelijke materiaal staafmixer die goed in de hand is vast te houden. Voor mij als een huisman die met veel intoleranties moet koken en kinderen die van alles willen uitproberen

Pluspunten

  • Degelijk
  • Goed in de hand

Minpunten

  • snoer mag wat langer zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. Tabak 13-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie

Algemene score

8,0
Prima staafmixer, ik heb mijn tomatensoep binnen enkele minuten gepureerd.
Ik vind hem wel een beetje zwaar maar niet heel storend .

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Edyta 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk, handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie

Algemene score

10,0
Ik vertrouw dit merk, de product heeft goede kwaliteit. Minipimer 3 is gemakkelijk en handig in gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hank 29-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie

Algemene score

8,0
Nadat onze vorige Braun staafmixer na al die jaren toch de geest gaf, waarschijnlijk door teveel bevroren fruit in de smoothie, alleen maar op Braun staafmixers gezocht. We zullen 'm met iets meer zorg gebruiken.

Pluspunten

  • doet wat 'ie moet doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susan 25-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun staafmixer MQ3000

Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie

Algemene score

9,0
Zeer goede staafmixer(inmiddels al mijn derde in heel veel jaren) wordt hier meerdere keren per dag gebruikt. Makkelijk in gebruik en schoon te maken. Ideaal.

Pluspunten

  • Makkelijk school te houden

Minpunten

  • na verloop van tijd gaat het snoer los

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ano Niem 04-04-2018
  • Product gekocht

Doet wat een een staafmixer moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie

Algemene score

8,0
Prima prijs kwaliteit verhouding. Zeker met cashback van 10 eu. Snelle levering. Wel jammer van de grote verpakking

Pluspunten

  • Geen onnodige accessoires
  • Krachtige motor

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

HDJ 08-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

VOELT SOLIDE EN IS GEBRUIKSVRIENDELIJK

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie

Algemene score

9,0
Nadat mijn oude staafmixer ermee was opgehouden, leende ik de staafmixer van mijn zus, een Braun... Door dit voorval heb ik bovenstaande staafmixer gekocht. Prima product; erg gebruiksvriendelijk... super

Pluspunten

  • solide
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews