Bosch MSM66020 - Reviews

Best Reviewed mei 2015 Bosch MSM66020
Best Reviewed mei 2015
Specificaties
Materiaal voet
kunststof
Kleuren
wit
Vermogen
600 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 32 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nelletje49 16-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Heerlijk zoveel standen en makkelijk in gebruik. Zal hier zeker heel veel plezier van hebben met het bereiden van gerechten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 24-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Deze staafmixer is krachtig en ligt goed in de hand. Onderdelen kunnen in de vaatwasser. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilbert 19-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Fijne machine, regelbaar daardoor lekker stil. De hakmolen heeft zo een uitje fijn, makkelijk als je meerdere uien moet snijden. Voor 1 uitje gebruik ik het mes, minder schoon te maken. Chocolade voor de taart hakken lukt ook prima.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Sheby Duursma 15-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Prima staafmixer. Mooi vormgegeven. Goede extra´s in de vorm van maatbeker die met staafmixer te gebruiken en en de hakmolen. Goed schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

SK 14-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb het apparaat vandaag in gebruik genomen en bevalt prima tot nu toe. Makkelijk in gebruik en doet wat ik wil en dat voor een mooie prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jan 14-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
alles voelt goed aan dmv rubber gedeeltes van de mixer
fijn zijn de antislip dopjes onder de minihakker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meneer Jo 09-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Na het kapot gaan van onze vorige staafmixer, van een ander merk, heb ik deze uitgezocht en ik kan melden dat ik er erg blij mee ben! In de verbinding van de staaf aan de motor zit een klein beetje speling maar hij werkt fantastisch en hij is lekker licht, top ding!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 08-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Deze staafmixer steekt qua prijs/kwaliteit verhouding met kop en schouders boven de rest uit! Makkelijk in gebruik en schoonmaak.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

astrid 06-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
rustige machine, betere sluitwerk tussen machine en opzetstuk dan andere merken. ligt goed in de hand. niet teveel extra opzetstukken. regelbare toeren is prima om mee te werken, al met al een degelijk goede machine.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Henk Lok 04-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Perfect apparaat voor het mixen, snijden en alles wat er onder de messen komt! Ik zou niet meer zonder willen. Ideaal in de keuken en niet al te duur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Bosch MSM66020 17-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Mooi design. Handig apparaat voor pureren van produkten en hakken van produkten. veel snelheden op de staafmixer en ook de turbostand is prima.

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Goed

Reageer

Anouk Hendrikx 02-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Prima apparaat, goede prijs kwaliteit verhouding, Makkelijk te bedienen en mooi strak design. Handige zuipnapjes onder de hakmolen zodat deze goed op de aanrecht blijft staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Staafmixert 28-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Bosch staaf mixer aangeschaft.
Is compleet, doet wat ie moet doen en kan in de vaatwasser.
Goed geprijsd (zeker ivm de cashback actie) en dus een aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Manniesingh 21-05-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,3
Ik gebruik de staafmixerset bijna elke dag om heerlijke gerechten op tafel te zetten! Heel makkelijk in gebruik, kan in de vaatwasser. Ik ben ook blij met de 12 standen. Degelijk materiaal en goed in de hand te houden. Ook de nopjes aan de onderkant van de hakmolen is erg handig, verschuift niet op deze manier. Kortom: erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan1711 16-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Prima apparaat met een uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding. Ik heb de staafmixer aangeschaft voor het maken van smoothies en soep en daarvoor werkt dit apparaat van Bosch uitstekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Galen 09-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Krachtige staafmixer! Zo ontworpen dat alles gemixt wordt en een geen stukken overblijven zoals bij veel andere staafmixers het geval is. Makkelijk in gebruik. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nr0001 04-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
In enkele seconden super smooth gepureerde groenten en fruit. Hakmolen erbij is bonus. Stalen uitvoering lijkt me ook fijn, maar dit is qua prijsvriendelijkheid fijner en ook prima. Fijn opzetsysteem en de maatbeker heeft een werkzame diepte (volume en geen spetters).
Ik zou toch graag nog los de garde erbij willen omdat het zo'n fijn apparaat is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Suuzz22 22-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Staafmixer ligt lekker in de hand en voelt degelijk aan! De staafmixer doet prima zijn werk, ik gebruik hem op soep te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.C.33 31-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Deze staafmixer is een prima aanvulling op mijn keukenapparatuur. Zeer gebruiksvriendelijk en het doet wat het belooft. Ook makkelijk schoon te maken en ligt goed in de hand. Prijs/kwaliteit-verhouding is wat mij betreft perfect.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

martine1208 30-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Een heel goed apparaat voor een goede scherpe prijs. Veel mogelijkheden. Ligt fijn in de hand en makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews
>