Braun MQ 7035X

Specificaties
Vermogen
1000 watt
Inhoud mengbeker
0,6 liter
Fabrikant kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 7035X op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Manonniii 14-10-2019
  • Product getest

Powerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Ik heb een keukenapparaat verzameltik dus heb al heel wat staafmixer geprobeert. Deze is wel net even wat anders. Wat hem anders maakt dan de andere apparaten die in mijn kastje staan zijn de verschillende snelheden die je met 1 hand kunt bedienen. Zo kun je ook slagroom kloppen met de staafmixer zonder dat het gelijk te stijf word. Je kunt natuurlijk ook prima de garder functie hiervoor gebruiken. Onder het hakmolen bakje zit en antislipring waardoor hij netjes op zn plek blijft staan. Smoothies, soepen, slagroom, pannenkoekenmix, uitjes, guacamole... allemaal geen probleem. Even heet afspoelen en het is schoon maar het kan ook zo de vaatwasser in.
Aanrader!

Pluspunten

  • Antislip bakje
  • Meerdere standen
  • Mooi design

Reageer

L 16-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Wij hebben de staafmixer gekocht voor het maken van babyhapjes. De staafmixer is makkelijk in gebruik en de onderdelen zijn vaatwasserbestendig.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Vaatwasserbestendig

Minpunten

  • Etui voor accessoires ontbreekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kim 12-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
Kwalitatief goed product. Het is makkelijk om snel iets te pureren of fijnmalen. Wordt bij iedere dag in gebruik genomen. Het scheelt je echt veel tijd. Ik raad dit product iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 31-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun MQ 7035X lekker veelzijdig en genoeg power

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Ziet er allemaal mooi afgewerkt en degelijk uit als je de doos uitpakt.

Heb hem gekocht om snel wat te kunnen pureren of te hakken. Prima accessoires erbij. Heb voor mijn klussen in de keuken geen veelzijdige machine nodig deze kan alles

Pluspunten

  • rvs voet
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Carla 30-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke en mooie staafmixer die perfect in de hand ligt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

10,0
Ik heb deze staafmixer gekocht ter vervanging van een normale handmixer en dat had ik achteraf veel eerder moeten doen !. Deze staafmixer werkt echt perfect.

Pluspunten

  • Degelijk model
  • Goede handligging
  • Mooi om te zien

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andre krohne 29-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ziet er mooi en degelijk uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
ziet er mooi uit alle onderdelen kunnen in de vaatwasser
ligt goed in de hand
en is niet te zwaar kleur is uitsteken modern
maakt niet teveel lawaai

Pluspunten

  • degelijk gevoel
  • mooie kleur

Minpunten

  • nog niks kunnen ondekken
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ray1979 27-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer solide staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Zeer solide en sterke staafmixer. Voelt zeer degelijk aan en met 1000 watt hakt ie echt alles. Garde, hakkom en maatbeker maken deze set helemaal af.
Regelbare snelheid in de handvat is even wennen maar daarna ideaal.

Pluspunten

  • ziet er strak uit
  • voelt solide aan

Minpunten

  • alles netjes zwart behalve het mes in de hakkom

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Braun staafmixerset 24-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixerset van Braun

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
Het deed mij aan een ouder apparaat denken wat jaren gebruikt naar
tevredenheid. Alleen in een totaal nieuw jasje.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dennis 23-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun multiquick 7 staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Super staaf mixer, al jaren tevreden gebruiker maar met nieuw krachtige motor en active balde nog beter.

Pluspunten

  • krachtig
  • makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • mis de powerknop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Staafmixer 19-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nog niet gebruikt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

7,0
Heb het produkt nog niet uitgeprobeerd, maar heb zoiets vergelijkbaars, maar deze is het aan het begeven na 20 jaar.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mark 15-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel Power

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Goede aanbieding van deze goede Braun Staafmixer. Echt een geweldige keukenhulp. Inclusief de handige accessories heb je niet voor meer nodig.

Pluspunten

  • Veel power
  • Handige accesoires

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.C. Hoogendoorn 14-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun staafmixer is de ideale keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

10,0
Sterke geluidsarme motor. Voelt zeer vertrouwd en veilig aan. De comfortabele bediening geeft een prachtig resultaat bij het pureren.

Pluspunten

  • veilig
  • gemakkelijk
  • sterk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harry 13-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ligt goed in de hand

Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

4,0
loopt als een jekko, sterk en makkelijk te reinigen, ziet er zeer mooi uit en is een aanwinst voor onze keuken

Pluspunten

  • kleur
  • grootte

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Willemijn Klijnhout 12-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima sterk apparaat; ben er erg blij mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
Mijn vorige Braun was ook uitstekend, heeft net na 15 jaar begeven. Daarna heb ik een ander apparaat geprobeerd, dat was een stuk minder handig in gebruik.

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken
  • handig op te bergen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JV 12-12-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Perfecte staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

10,0
Ik vind de Braun staafmixer met 1000 W een perfecte staafmixer. Hakt alles in no time fijn. Zelfs zonder moeite een gezonde avocadopit. Zowel staafmixer als bijgeleverde hakmolen werken prima. Zeker bij veel snijwerk was met een mes snijden een flinke belasting voor mijn handen. Nu draai ik mijn hand er niet meer voor om.
Ik ben er blij mee. Heb er zelf al geruime tijd een en nu als cadeau aangeschaft.

Pluspunten

  • Snel en krachtig
  • Hakt harde dingen moeiteloos fijn (avocadopit)

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p 11-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun multiquick 7

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
goede prijs kwaliteit verhouding, gemakkelijk in gebruik, prettig schoon maken en opnieuw te gebruiken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

wilma 10-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Deze staafmixer is krachtig en voldoet uitstekend. Ligt fijn in de hand.
De mixer is goed gemaakt en handig in gebruik. Eenvoudig schoon te maken.

Pluspunten

  • degelijk
  • goed schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieter 07-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super mooie staafmixer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
heb hem net een paar dagen binnen maar bevalt goed.Op het geluid na dat is best wel hard. Maar dat valt weg door het uitmuntend apparaat. werkt super.

Pluspunten

  • mooi product

Minpunten

  • geluid hard

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MamaAnnabel 23-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeer fijn product

Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Wat een mooi apparaat! Zeer fijn in gebruik en zeker ook mooi om te zien! Het zwarte design misstaat niet de moderne keuken. De smartspeed-schakelaar zorgt ervoor dat, door harder de knop in te drukken, de snelheid van de mixer omhoog gaat! Daar worden we echt heel erg blij van! Twee keer knipperen en de groenten zijn omgetoverd tot een heerlijke gladde soep! De messen in de voet van de mixer kunnen verder naar de bodem van de beker zodat ook alle kleine 'stukjes' gepureerd kunnen worden.
In eerste instantie vond ik het een duur product, maar nu ik het in bezit heb ben ik daar echt van terug gekomen. Het product voet solide aan en werkt zeer stil (bij onze vorige staafmixer wist de hele straat dat ik aan het pureren was, dat is bij de BrAun zeker niet het geval). En ideaal dat alles in de vaatwasser kan! Kortom; echt een aanrader!

Pluspunten

  • mooi design
  • makkelijk in gebruik
  • werkt snel en stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

september1985 22-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Braun MQ 7035X. Sollide en diepe menngkom

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
De Braun Multiquick 7 taafmixer hebben wij aangeschaft omdat onze oude staafmixer niet genoeg power meer had. Wij zijn voor deze Braun gevallen omdat er naast een mengkom ook een hakmolen bij zit. Verder zit er een klopper en garde bij. De staafmixer ziet er erg sollide uit. De staafmixer heeft tot nu toe zijn werk goed gedaan. Hij ligt lekker in de hand en maakt in de korte tijd heerlijke smoothies. Door de diepte van de mengkom kan je ook best veel smoothies in een keer maken zonder dat je keuken er direct onder de spetters zit. Na het aanschaffen van de staafmixer hebben we de blender die wij ook nog hebben niet meer aan geraakt waardoor er weer wat van het aanrecht kan verdwijnen aangezien de staafmixer veel makkelijker op te bergen is. De staafmixer is makkelijk te reinigen en de garde, hakmolen en mengkom kan in de vaatwasser.

Pluspunten

  • sollide
  • diepe mengkom
  • krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews