Braun MQ 7000X

Best Reviewed apr 2020 Braun MQ 7000X
Best Reviewed - april 2020
Specificaties
Vermogen
1000 watt
Inhoud mengbeker
0,6 liter
Fabrikant kleur(en)
zwart, gesatineerd staal
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 7000X op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alphons Kruijver 26-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht lekker in de hnd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

9,0
Deze staafmixer heeft een mooi design. De mixer voldoet goed. pompoen is een makkie voor de staafmixer.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • prijs kwaliteit verhouding is goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geerhuis 24-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi uitgevoerd in RVS

Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

7,0
Al jaren gebruik ik naar tevredenheid een Braun staafmixer, toen ie uiteindelijk stuk ging wilde ik gelijk een vergelijkbare terugkopen , bevalt me gewoon goed.

Pluspunten

  • geen plastic in staafmixergedeelte

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ron 20-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

7,0
Goede bediening van het apparaat , zeer gebruiksvriendelijk prettige bediening van de variabele power knop

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Inge 20-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig in gebruik

Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

7,0
De staafmixer is eenvoudig in gebruik. Makkelijk schoon te maken. Spat inderdaad niet!
Nog 1 gekocht om als cadeau te geven.

Pluspunten

  • spat niet!
  • Eenvoudig schoon te maken

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Anita 06-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Model, heeft vele mogelijkheden, ideaal voor soepen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht omdat hij goed uit de test kwam van kieskeurig! het model sprak mij aan. Mooi met rvs onderstuk. Ideaal vr in de vaatwasser. Het is handig omdat het onderstuk omlaag kan, wij maken veel soepen dan kun je alles goed aan grote stukken meenemen.

Pluspunten

  • rvs onderstuk
  • zit een toerental op

Minpunten

  • beetje zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anne 23-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun MultiQuick 7000X staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

10,0
Krachtige, mooi vormgegeven staafmixer. Na 20 jaar trouwe dienst van mijn vorige Braun staafmixer, heb ik niet getwijfeld en weer een Braun aangeschaft. Motorisch was de staafmixer overigens nog steeds goed. Ik hoop dat deze nieuwe weer net zo lang mee gaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 11-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mixt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

8,0
Had al een braun staafmixer en die was goed dus weer een braun gekocht ben er tevreden mee. Hij maakt alles mooi klein en is erg krachtig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan M 23-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

9,0
We hebben deze mixer aangeschaft van wege zijn krachtige eigenschappen. Kan het zwaarste werk aan. Prima product!

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Krachtig en stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Bomer 02-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk en degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

9,0
Ter vervanging van onze Braun variomix staafmixer van 20 jaar oud(!). Die deed het nog maar de pakking kwam los uit de staaf. Als deze net zolang mee gaat....

Pluspunten

  • degelijk
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • liever in wit gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 30-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

10,0
De staafmixer werkt echt goed, sterke motor. Makkelijk op te bergen engte reinigen. Absoluut een aanwinst!

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Mooi design
  • Makkelijk te reinigen
  • Incl. Maat/mixbeker
  • Tot op de bodem fijn malen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 14-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ligt rustig in de hand en dempt de trillingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

9,0
Lekker weer soep maken met deze nieuwe mixer en eenvoudig weer schoon te maken hoop dat hij weer jaren mee gaat zoals de vorige

Pluspunten

  • Snelle levering

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JFMM Robben 13-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

9,0
Krachtige staafmixer, handig voor in de keuken. Gemak in het gebruik en makkelijk te reinigen. Bewust gekozen!

Pluspunten

  • Krachtige moter
  • Makkelijk te reinigen
  • Neemt weinig plaats in bij het opbergen

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 03-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duurzaam, betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

10,0
Vertrouwd merk en solide constructie. Roestvaststalen constructie die eenvoudig aan het motordeel is te bevestigen.

Pluspunten

  • RVS
  • Regelbare snelheid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 01-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

7,0
Geen idee, zit nog in de verpakking, is een cadeau voor mijn vrouw. Binnekort is ze jarig. De verwachtingen van dit product zijn hoog gespannen gezien de mogelijkheden. De verkoper was er erg enthousiast over.

Pluspunten

  • Enthousiaste verkoper

Minpunten

  • Nog geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Staafmixer 22-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ligt lekker in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

8,0
werkt naar verwachting. stevige behuizing en kan in de vaatwasser in het onderste gedeelte. Groente wordt prima fijn gemalen.

Pluspunten

  • ergonomisch prima
  • deelbaar is fijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stel uit Groningen 22-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke smoothies, goed voor je dagelijkse fruitbehoefte!

Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

8,0
Hij werkt heel gemakkelijk en maalt het goed fijn. Handig met de bijgeleverde beker, waardoor je niet morst. Ook ziet hij er mooi uit en is hij gemakkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Design
  • Maalt goed fijn
  • Blender deel kan in vaatwasser

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G L 06-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

9,0
Handig in gebruik, variabel toerental makkelijk te regelen. Daarnaast is het resultaat snel en is de mixer stil

Pluspunten

  • Snel
  • Stil
  • traploos toerental

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

IH 05-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en functionele staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

9,0
De staafmixer heeft een mooi design en een goede functionaliteit, De snelheid is makkelijk te variëren en dit geldt ook voor de hoogte van het mesje.

Pluspunten

  • het kunnen variëren van de hoogte van het mesje
  • het makkelijk kunnen variëren in snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 10-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

8,0
Heb al 15 jaar een Braun en zeer tevreden vandaar deze aankoop.
Ben nu ook weer tevreden, het pureren gaat fantastisch door het bewegende onderstuk.

Pluspunten

  • nieuwe technologie
  • degelijk

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer