Canon EOS 90D zwart

Best Reviewed 2 keer jul 2020 Canon EOS 90D zwart
Best Reviewed - juli 2020
Specificaties
Schermgrootte
1.2 inch scherm
HD type
4K Ultra HD
Kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de Canon EOS 90D zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hanne V. 08-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blij met deze upgrade

Geschreven voor: Canon EOS 90D zwart

Algemene score

9,0
Na heel lang twijfelen en informatie opzoeken over de Canon Eos 90D heb ik uiteindelijk toch besloten om de sprong te wagen. Komende van een Canon Eos 1300D is deze camera echt een wéreld van verschil! Ik ben enorm van fan het draaibare en kantelbare touchscreen, heel handig om foto's te maken vanuit gekke posities (laag bij de grond of hoog boven mijn hoofd). Tijdens werken op statief bij avond of nacht is de manual focus peaking-functie echt enorm handig. Ook is deze camera super snel in vergelijking met mijn oude instapmodel, zo kan ik makkelijker spontane momenten "vangen" op beeld. De vele extra knopjes helpen ook om sneller instellingen aan te passen.
Ik kijk er naar uit om de camera nog beter te leren kennen zodat ik er op termijn weer alles uit kan halen wat er in zit!

Pluspunten

  • Snelheid
  • Kantelbaar touch-screen
  • Ligt goed in de hand
  • Beeldkwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MV 30-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super veelzijdige camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 90D zwart

Algemene score

10,0
Deze week deze camera gekocht en echt heel tevreden over de snelheid, scherpte en functies die hij heeft!

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Heel scherpe foto's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helga 22-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Supersnel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 90D zwart

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een waardige opvolger voor mijn EOS 50D en die heb ik zeker gevonden in de EOS 90D. Hij ligt heel goed in de hand en is supersnel.

Pluspunten

  • supersnel
  • ligt goed in de hand
  • betaalbaar

Minpunten

  • even zoeken naar aanpassen AF

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cindy 21-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Canon eos 90 D

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 90D zwart

Algemene score

9,0
uitstekende kwaliteit , enorm veel mogelijkheden , supersnel , mooie upgrade van mijn 200 D
een aanrader

Pluspunten

  • kwaliteit
  • watersealed
  • snelheid
  • mogelijkheden

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ad dubbelman 02-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

uitgebreide camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 90D zwart

Algemene score

9,0
prijs kwaliteit, en betrouwbaar merk. camera is snel en ik kon de diverse lenzen van mijn vorige canon gewoon gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim 26-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitgebreide en snelle spiegelreflex camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 90D zwart

Algemene score

10,0
Ik heb de Canon EOS90D gekocht als vervanger van de EOS700D.
Deze camera heb ik gekozen voor zijn veelzijdigheid en snelheid.
Ik ben erg tevreden, de camera ligt prettig in de hand en heeft uitgebreide mogelijkheden.

Pluspunten

  • Goede snelheid
  • Autofocus met oog volgsysteem
  • Hoge resolutie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 13-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 90D zwart

Algemene score

10,0
Na lang wikken en wegen uiteindelijk toch overgestapt van mijn oude, zeer betrouwbare analoge Canon A1 naar een digitale camera. Na gedegen onderzoek besloot ik voor de Canon EOS 90D te gaan. Goede camera met zeer uitgebreide mogelijkheden. Stelt razendsnel scherp. Verder zit alles er op en aan wat ik zocht. Ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • snel scherpstellen
  • zeer uitgebreid
  • ligt goed in de hand

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christel 23-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snelle en uitgebreide camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 90D zwart

Algemene score

9,0
Ik heb mijn Eos 700D ingeruild voor deze Eos90D. Hij is beduidend sneller en heeft ruim 34 megapixels (mijn vorige camera had er 18). Ik ben gespecialiseerd in het fotograferen van vogels en dat kan deze camera. i.c.m. de EF 100-400mm 1:4.5.6 L uitstekend! Ik heb 'm gekocht bij Camera Express in Goes waar ik door George fantastisch werd geholpen. Dank je wel voor je uitgebreide informatie!

Pluspunten

  • snelheid
  • touchscreen
  • wifi/bluetooth
  • hoge beeldkwaliteit
  • grip

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anton 26-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 90D zwart

Algemene score

9,0
De canon 90D is een fijne, snelle allround DSLR. Ik gebruik hem voornamelijk voor natuurfotografie. Daar is hij prima voor te gebruiken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke Achterberg 16-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super Camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 90D zwart

Algemene score

10,0
Ik had een canon 77D en die heb in ingeruild voor de 90D,Het is een super camera,lekkker snel wat heel handig is bij vogelfotografie en vooral ook erg scherp,en heb me laten inlezen door de reviews en besloot daarom voor 90D tegaan en totaal geen spijt!

Pluspunten

  • Super scherp
  • Snelle camera
  • Gewicht is top

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edwin0402 28-01-2020
  • Product gekocht

De beste APS-C camera van Canon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 90D zwart

Algemene score

10,0
Na lang wikken en wegen tussen de EOS 7dMK2 en de EOS 90d, is het toch de EOS 90d geworden. Hogere beeldkwaliteit en alle mogelijkheden gaven uiteindelijk de doorslag. Diverse APS-C camera's van Canon gehad maar deze geeft de beste beeldkwaliteit. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Snel
  • Hoge beeldkwaliteit
  • WiFi
  • Logische menustructuur

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 27-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Canon 90d

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 90D zwart

Algemene score

9,0
Na 10 jaar canon 1000d tijd voor een upgrade. En wat voor 1. De overstap naar de 90d kan je stellen als appels met peren vergelijken. Behalve het vertrouwde canon menu is de camera uiteraard sneller qua focus en sluitertijd, maar ook beter bij mindere lichtomstandigheden. Ik heb de body gekocht met de sigma 17-50 f/2.8 , een lichtsterke lens over het hele bereik. Aanrader boven de kitlens. Op you tube kan je veel uitleg en voorbeelden vinden van deze camera en ook van de lens, zodat je weet wat je kan verwachten. Ook heeft kamera express een video op you tube staan met duidelijke uitleg en voorbeeld foto's.
De body is spatwater en stofdicht, werkt heel inventief, zeker als je canon gewent bent. Waarom geen 10 maar een 9, dat is het gewicht. Zelf hou ik er wel van een beetje gevoel te hebben dat je wat vast houdt, ga je voor lichtgewicht, dan zal je naar een systeemcamera moeten kijken.
Via de klantenservice van kamera express de camera en de lens gereserveerd in de store in Tilburg. Twee dagen later opgehaald. Goed geholpen, goed uitgelegd door Tessa. Datzelfde weekend veel plaatjes geschoten. Hij scoort boven verwachting. Super scherp, super snel. En samen met de sigma binnen zonder te flitsen. Kortom, het kost wat, maar als je het ervoor over hebt, dikke aanrader!!

Pluspunten

  • accuduur
  • touch screen
  • vertrouwd menu
  • grip

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 17-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 90D zwart

Algemene score

9,0
Goede opvolger van mijn EOS 650D. Voelt robuuster aan, heeft meer opties. Het scherpstellen gaat nog niet in alle gevallen perfekt, maar dat kan ook aan de nieuwe Sigma lens liggen.
Minpunt: het downloaden van de gebruiksaanwijzing op mijn tablet ging moeilijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

F.Vermeulen 10-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Canon EOS 90D zwart / Toys For Boys

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 90D zwart

Algemene score

8,0
Net begonnen met fotografie, versteld van wat er allemaal mogelijk is met deze camera.
Camera Express bedankt voor alle uitleg.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • handelbaar

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 28-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbare Camera en supersnel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 90D zwart

Algemene score

9,0
Heb al jaren de 60D in mijn bezit .Maakt prima foto,s ,Maar nu heb ik een nieuwe lens dus mijn Camera moest een stuk sneller Door mijn goede ervaring met de Canon 60D is de stap naar de Canon 90D makkelijk gezet.

Pluspunten

  • Met een beetje kennis altijd mooie foto,s
  • lange duur Accu

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Luc Goeminne 03-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Canon EOS 90D

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 90D zwart

Algemene score

10,0
De EOS 90D kwam mijn EOS 5DMkIII vervangen omdat ik een lichter maar even performant wou en mijn keus viel uiteindelijk op de 90D. Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was want de 90D voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Ik was vooral door de snelheid van het toestel en zijn groot dynamisch bereik. Driehonderd gram minder dan mijn 5D maar zeker even goed.

Pluspunten

  • Licht
  • Handig
  • Zeer goede prestaties
  • Groot dynamisch bereik
  • Zeer snelle en preciese AF

Minpunten

  • tot nu toe geen eigenlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees 30-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie camera met veel mogelijkheden

Geschreven voor: Canon EOS 90D zwart

Algemene score

8,0
Na jaren met de 1000d gewerkt te hebben, was ik toe aan een betere camera. De 90D was voor mij een hele grote stap voorwaarts. Ondank dat ik hem pas 2 weken heb en nog lang niet alle mogelijkheden heb gezien en benut, kan ik zeggen dat ik een juiste keus heb gemaakt. Prima camera

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Nieuwste technieken

Minpunten

  • Uitgebreide handleiding alleen online.
  • Moet zelf meer dan 600 pagina's uitprinten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim van Dis 20-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lange accu duur en makkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 90D zwart

Algemene score

9,0
Had een compact camera maar deze camera ligt fijner in de hand met een makkelijke bediening. Sta versteld over de erg lange accu duur. Ben er zeker heel tevreden mee na 2 weken actief met de camera bezig te zijn geweest in een natuur gebied in noord duitsland

Pluspunten

  • bediening van de instellingen
  • accu duur
  • fijn in de hand
  • scherpe foto's

Minpunten

  • gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Docpeet 30-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede, zeer uitgebreide kamera.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 90D zwart

Algemene score

10,0
Zeer uitgebreide kamera. vergt wel enige studie om alle mogelijkheden goed te begrijpen en toe te passen. Canon heeft echter een zeer uitgebreide handleiding (648 bladzijden!) in het nederlands!! Verder prima service bij Kamera Express Almelo.

Pluspunten

  • Zeer uitgebreid
  • Prima foto/film kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer