Informatie over speeltoestellen

Een speeltoestel is een toestel die je in je tuin kunt plaatsen. Speeltoestellen zijn er in verschillende varianten en uitvoeringen: zo kun je kiezen voor een schommel, glijbaan, trampoline of een combinatie.

Bekijk alle Speeltoestellen

Glijbaan

Je kunt je geen speeltuin zonder glijbaan voorstellen. Hoe leuk is het voor je kind als hij zijn eigen glijbaan in de tuin heeft?! Via een trapje klimt je kind de glijbaan op en dan kan hij naar benden zoeven. Glijbanen zijn er in verschillende hoogtes.

Trampoline

De meeste kinderen zijn dol op trampolinespringen. Schoenen uit en dan hoog de lucht in springen! Een trampoline is een leuk speeltoestel om in je tuin te plaatsen. Naast je eigen kinderen zullen ook de buurtkinderen een hoop lol aan de trampoline beleven.

Schommel

De meeste kinderen vinden het heerlijk om te schommelen. Je kunt een schommel in je tuin plaatsen zodat je kind ook in zijn eigen tuin kan schommelen. De schommel hangt aan een schommelstandaard. Schommelstandaards zijn verkrijgbaar van verschillend materiaal als hout en metaal. Bevestig de standaard goed en bevestig de schommel weer goed aan de standaard. Alleen dan is schommelen veilig.

Beste speeltoestellen
Populairste speeltoestellen