Het geluid van de Sony speakers is echt top.
De soundbar is wat groot van formaat maar het geluid mag er zeker wezen
De subwoofer is makkelijk te verbinden via bluetooth evenals de achter-speakers, dit gaat snel en feilloos.
Er zitten standaard geluidsstanden op de soundbar die met één druk op de knop zijn te selecteren. Hierdoor krijg je altijd het beste geluid bij de juiste scene, of je nou een film kijkt, aan het gamen bent of muziek streamt via tv of telefoon.
De nacht functie van de subwoofer is erg fijn, hiermee wordt de bass verminder wat ook wel zo fijn is voor de buren.
Het geluid van de gehele set zorgt ervoor dat je jezelf in een bioscoop waant, het geluid komt van alle kanten en is erg helder.
De soundbar scant zelf de ruimte, de afstand van de muren en het plafond om zo de beste geluidscene voor jouw ruimte samen te stellen.
Zelf heb ik een 55" tv en ik vind de soundbar te groot voor onder mijn tv, hij is ook te groot voor mijn kastje en steekt aan beide zijden uit. Het plastic design is ook niet mijn smaak maar als je daar niets om geeft dan is deze soundbar zeker geschikt voor jou.
Ik heb de soundbar gekoppeld met google home en zo kun je via makkelijk de soundbar aan en uit zetten, ook gaat hij vanzelf uit wanneer er een tijdje niets wordt afgespeeld oo je tv. Via de hdmi knoppen op de afstandsbediening kun je makkelijk schakelen tussen tv en game console.