Polar Grit X2 - Bronze-Copper - S-L - Bruin

Polar Grit X2 - Bronze-Copper - S-L - Bruin

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 384,00Bekijk alle aanbieders
Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Polar Grit X2 - Bronze-Copper - S-L - Bruin op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Schrijf een review
h********@g********05-09-2026
7.0
7.0
Ik heb de grit X2 gekocht ter vervanging van een Garmin Forerunner 945 waarvan het display losliet. De Grit x2 is een stuk goedkoper dan een vervangende Garmin. De prijs/kwaliteit verhouding is daar mee erg goed. het scherm is goed afleesbaar en de sportfuncties (hardlopen) voldoen goed. De instructie filmpjes en trainingsschemas in de bijbehorende App zijn wel erg goed. Wel vindt ik de tril functie en de meldingsgeluiden aan de lage kant. De navigatie functie laat te wensen over. Routes kun je alleen via komoot laden en die koppeling werkt niet altijd lekker. Garmin heeft dit beter voor elkaar, maar daar betaal je dan ook 1.5 keer zo veel voor. De ingebouwde kaarten zijn wel goed uit te lezen en up to date.