Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Specificaties
Display
6.1 inch scherm
Opslag
128 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 8 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 131 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

KloJo 12-12-2019

Top gsm voor een top bedrag.

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

8,0
Heb de S10 nu ong een maand in gebruik. In t begin ff wennen aan t afgeronde scherm omdat ie soms reageert omdat je met vasthouden t scherm onbewust aanraakt.

Gsm is super snel en de camera's top. Al zo vaakde groothoeklens gebruikt. Verder werkt de vingerscanner naar behoren ondanks de schermprotectie en gaat de accu lang genoeg mee.

Voor mij als "normale" gebruiker is de S10 echt een top gsm.

Miss tips voor samsung om mee te nemen i een update:
- zijknoppen zelf instellen waar ze voor dienen.
- spotify liedjes in wekker integreren.
- Landcodes van nrs kunnen blokkeren. Bijv +27 of +26 kunnen invoeren als blokkeren. Dus alle nr's uit die landen blokkeren. Zeker gezien de spam uit die landen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Timothy L 09-04-2019

Super telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

10,0
Ik ben van de Galaxy A5 naar de S10 gegaan en dit was een wereld van verschil. Een geweldige camera, super snelle processer en dat full display.. Wauw! Ik stond ervan te kijken hoe licht hij was.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jayshree 04-07-2019

Led verlichting

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

4,0
Dit had wel anders gekund. Zo'n mooi toestel en niet eens een degelijk verlichting bij het krijgen van een berichtje of íets anders.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 10-04-2019

goed

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

8,0
ik heb de samsung s10 een maandgeleden aangeschaft bij verlengen van mij abonement.
Het is een heel fijn toestel werk heel erg soepel in gebruik.
maar zit ook een heel klein min puntje aan vind ik persoonlijk dat de accu duur best wat langer mag meegaan ik had van tevoren een 7edse van samsung die ging zeker een paar dagen mee dit toestel net 1 dag vind ik een min punt ik hoop dat er misschien een update er voor is, of een batterijcase voor de s10.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 09-04-2019

Topper

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

8,0
De telefoon is een mooi design camera helemaal top snel en een nadeel hij is glad dus oppassen dat hij niet valt uit je handen maar verder een top toestel
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Joram 26-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Het is een prachtige mobiel om tezien. Er zitten vresselijk veel mogelijkheden op echt het geld waard. Zeker een aan rader. Ps maakt hele mooie foto's.

Pluspunten

  • Scherm
  • Camera

Minpunten

  • Soms trage vingerscan

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josien 25-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede camera, slechte scanner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

7,0
Lekker toestel, snel en mooie foto's. Ook in het donker, leuke effecten en vooral fijn dat heel veel handmatig in te stellen is. Voor het eerst mis ik niet echt mijn spiegelreflex camera
Helaas werkt de vingerafdrukscanner niet goed. Het koste moeite om er een ingesteld te krijgen. "Druk harder", nou mijn vinger werd er lam van. En eenmaal ingesteld kost het te veel gedoe om het gescand te krijgen.
Er wordt aanbevolen om geen screenprotector te gebruiken. Maar ja, zo'n duur toestel....

Pluspunten

  • Goede camera
  • Snel

Minpunten

  • Vingerafdrukscanner

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Angelaaaatjuh 13-12-2019

??To infinity and Beyond??

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

10,0
Ik heb deze Samsung S10 nu een maand, en ik heb zoveel twijfels gehad over welke telefoon het beste bij mij past. En oh wat ben ik in dat deze S10 heb gekozen. Ze is licht ze is dun ze heeft zulk scherp scherm. Ze maakt perfecte foto's en filmpjes. Ze gaat lang mee qua accu! Ze is mn BFF geworden. Kan niet meer zonder haar. Gewoon Superwoman pocketsize!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Bert1234 13-12-2019

Grote verbetering

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

10,0
Ik ben onlangs overgestapt van een S8 naar een S10. Een hele grote verbetering! De vingerscanner zit nu op de juiste plek en het interne geheugen is veel groter. Ook de batterij-capaciteit is voldoende groot. Het toestel verwerkt alle dat ook sneller. Geen stokkend beeld en scrollen gaat zonder hapering. Het overzetten van alle data is een fluitje van een cent.Ik kan dit product aan eenieder aanraden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Christ 1969 18-02-2020

Nooit meer een andere

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

10,0
Wat een fantastische telefoon.Wonderschone foto's.
Makkelijk in gebruik en een accu die zeer lang mee gaat.
Voor mij geen ander merk meer als Samsung.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Chess 18-02-2020

een geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

8,0
deze telefoon is zeer aan te raden, de vinger en gezichts herkenning is redelijk snel. bixby kan ook nog wel wat beter qua stem herkening en vision maar voor de rest erg goed, hij laad ook goed op met de dubble draadloze oplader
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Sephchris 18-02-2020

camera en snelheid van de telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

10,0
net als de S8 alleen nog beter.
nu ben ik alleen benieuwd naar de levensduur. men S8 doet nog steeds naar 2 jaar zijn werk.

dat is het enige wat ik nog niet kan beoordelen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 17-02-2020

Snelle telefoon met goeie camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

10,0
Ik heb deze telefoon nu een maand,hiervoor had ik de S9 en het verschil is duidelijk te merken! Al sinds de S3 groot fan van de smartphones van Samsung! Nooit een Apple!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 17-02-2020

Oud vertrouwd.

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

10,0
Ik heb nu een Samsung Galaxy s10, en zoals ik gewend ben is dit gewoon weer een top telefoon.
Werkt allemaal lekker snel en makkelijk.
Helemaal tevreden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Robbie121 17-02-2020

Onwijs mooi goed en snel toestel!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

10,0
Geacht panel na mijn aankoop van mijn inmiddels 4e Samsung toestel word ik steeds meer gecharmeerd van de opties gebruiksgemak en efficiëntie van de geweldige toestellen van Samsung! De S10 is een absolute aanrader!!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Many_men 17-02-2020

Snelle telefoon net mooie camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

8,0
Mooie snelle telefoon die naar behoren werkt. Buiten een hele goeie camera en nog veel meer functie een makkelijke en snelle telefoon.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

breakfast1 17-02-2020

beter dan deze telefoon nog niet gehad

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

10,0
blackberry gebruikt hier voor das echt niet wat het ooit was dus deze word het voor mij ..... deze Samsung is top off the bill
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Wesleyvo 17-02-2020

Mooi en snel toestel!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

10,0
Vorige maand mijn abonnement verlengd en daarbij de Samsung Galaxy S10 genomen. Heb hem nu een iets meer dan een maand in gebruik en ik ben zeer te spreken over het toestel! Mooi design en super snel! Geen enkele vastloper gehad. Ook de camera is geweldig, super scherpe foto's!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Annelies1979 17-02-2020

Fijne telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

8,0
Ik heb vorige maand de Galaxy S10 gekocht. Ik had zelf nog een S8 en merk zeker verbetering! De S10 is veel sneller, er zit een super goede camera op en ziet er ook gewoon mooi uit.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Tanny 17-02-2020

Geweldig om mee te werken

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

8,0
Ik heb de s10 nu een paar weken en ben zeer tevreden,zoiezo is Samsung 1 van de beste telefoons en makkelijk in gebruik. Ik zou niet voor een ander kiezen dan samsung
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews