Samsung Galaxy S9 64 GB / midnight black / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
5.8 inch scherm
Opslag
64 GB opslag
Besturingssysteem
Android 8.0
Bekijk 5 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 50 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S9 64 GB / midnight black / (dualsim) op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Koen 20-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste camera en prachtig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

8,0
Dit is de beste camera die ik ooit bij een smartphone heb ervaren. Met name foto’s in het donker zijn echt van goede kwaliteit. Daarnaast is het geluid echt verbeterd ten opzichte van de S8 met name voor gamen en Netflix ideaal.

Pluspunten

  • Camera
  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 19-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Kosten

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

1,0
Overdreven duur terwijl het gewoon een geüpdate Galaxy S8 Plus is. Samsung is 1 vna de fabrikanten die nauwelijks de besturingssoftware regelmatig en meer dan 2 keer in de twee jaar opdate. Meer tekst kan ik niet schrijven omdat het dan ook geen meerwaarde heeft net als de Samsung Galaxy S9

Pluspunten

  • Een nieuw toestel maar geen meerwaarde

Minpunten

  • Geen meerwaarde aan kwaliteit
  • Veel te duur voor een geupdate Galaxy S8+.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
bert2004 31-03-2018

Jammer dat Kieskeurig reviews laat verpesten door een enkeling met ongefundeerde onderbouwing. Ik kan kort zijn, elke nieuwe uitvoering is gewoon weer beter. Er maakt geen telefoon betere foto’’s dan deze. Zo zonde dat zo’n cijfer verpest wordt door een enkeling.

EKO Vega 16-05-2018

Ik begrijp niets van deze reactie. Hij is duidelijk een verfijning en verbetering van de S8 en komt in diverse vakbladen als uitermate goed uit de bus. Bij de Consumentenbond is hij zelfs als allerbeste toestel getest. En dat voor een redelijke prijs in verhouding tot alles wat hij biedt. In deze prijs en zelfs veel hoger vindt je geen betere telefoon.

FastFrog 24-06-2018

Deze review zegt meer over de jezelf dan over de het toestel.

Reageer

Caitlin 03-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische camera, super batterij en helder scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik ben werkelijkwaar zo onder de indruk van de Samsung Galaxy S9. De camera overtreft alle verwachtingen, maar ik moet nog wel een beetje oefenen met de slow-mo functie. Daarnaast gaat de batterij super lang mee en heb ik de draadloze charger op m'n bureau staan op werk, waardoor ik eigenlijk altijd een volle batterij heb. Al met al echt mega blij met deze telefoon en een super upgrade van mijn iPhone 6.

Pluspunten

  • camera
  • batterij
  • scherm

Minpunten

  • oefenen met slow-mo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ardina 11-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot mooi model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

9,0
Mooi toestel gemakkelijk maakt mooie foto's alleen 1 klein min puntje is dat slow motion bij t filmen vind ik persoonlijk zelf niet zo goed werken als dat ze op de reclame laten zien.

Pluspunten

  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Slow motion vind ik niet zo goed werken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Daijo 05-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste Phone op de Market

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Niets op aan te merken, uitstekende gsm. Ik heb deze aangeschaft nadat ik mijn 4 jaar oude Samsung Galaxy s5 per ongeluk heb laten vallen, waardoor het scherm aan diggelen was. Het toestel werkt perfect zoals verwacht. ik hoop wel dat de batterij bij deze iets beter is en dat het toestel niet soms uitvalt na termijn zoals bij mijn galaxy s5 het geval was wanneer hij de 15% batterij passeerde. Maar voorlopig geen problemen met de batterij gehad, dus alles ok :) Prijs/kwaliteit: Goed

Pluspunten

  • Fraai design
  • Goede Camera
  • Prachtig scherm
  • Mooi geluid
  • Blokkeert niet

Minpunten

  • kwetsbaar scherm
  • Super slowmostand werkt niet goed in donker licht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thom 21-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

9,0
Helemaal blij met deze aankoop! Camera is boven verwachting en ook het scherm is erg mooi. Ook is het geluid top voor het kijken van films met Dolby Atmos.

Pluspunten

  • Camera
  • Scherm
  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Mandy 02-08-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima ding

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / beige, blauw / (dualsim)

Algemene score

7,0
Opzich prima ding, al zijn er wel wat kleine foutjes, beeld blijft vaak wat hangen en de batterij is heel slecht. Loop leeg ook tijdens niet gebruik, geen paar % maar echt voor de helft.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Prima camera

Minpunten

  • Blijft vaak hangen
  • Zwakke batterij

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

LaGardere 17-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

De perfectie vorm gegeven.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / coral blue / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het kleinere broertje of zusje van de Samsung Galaxy S9+ Met maar weinig verschil. Dezelfde snelle processor, hetzelfde fenomenale scherm en dezelfde solide totaalervaring.
De Samsung S9 is iets makkelijker hanteerbaar dan de S9+
Ik ben al jaren een fan van Samsung en heb de S9+ ook. Er zijn geen betere.
Heerlijk toestel

Pluspunten

  • Totale uitvoering
  • Scherm
  • Snelheid
  • Camera
  • Water en Stofdicht

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 04-02-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

beetje tegenvallend in de praktijk van dagelijks gebruik

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

6,0
door ronde randen kun je geen beschermglas laten plaatsen. te snel raak je ht overgevoelige scherm aan waardoor er weer iets gebeurd waar je niet voor koos. Dat Bixby is super irritant, en kan er ook niet af, er is zelfs een speciale knop voor .. de headphones zijn waardeloos, ze vallen zo uit je oren. bij een bericht komt er een te kleine notificatie op het scherm, die ook te snel weer verdwijnt. Met mijn s7 was ik blijer, maar ik wilde een dual sim. dat is dan ook het enige voordeel.

Pluspunten

  • dual sim

Minpunten

  • headphones
  • bixby knop
  • te gevoelig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

roadrunner 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie telefoon!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

8,0
ik heb hem gisteren 23-11 tijdens de Back Friday gekocht; ging eigenlijk voor de iphone X maar ik zag deze en was verkocht!
Ben er nog niet helemaal in thuis en vind elke keer weer wat anders/nieuws maar toch al wat + punten:
- groot scherm
- camera is top
- groter geheugen (tov de iphone 7 dan..)
- je kan gewoon alles van je iphone overzetten naar deze
- ziet er heel mooi uit
Voor de rest kan ik nog niet echt wat noemen want ben nog op ontdekkingstocht..

ik heb ooit es de samsung galaxy s7 gehad en ivm overstap naar de iphone toen heb ik hem aan mijn man gegeven en ik krijg hem gewoon niet meer terug...

Zeer zeker de moeite waard ! / is een aanrader!

Pluspunten

  • groot scherm
  • sneller
  • groter geheugen
  • draadloos opladen

Minpunten

  • doordat hij van glas is is hij wel kwetsbaar
  • nog geneen verder ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Eddy 02-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig helder scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Heel goede prijs , had hiervoor een J5 . Dit is zeker een grote verbetering .
Prachtige foto's reeds met genomen .

Pluspunten

  • Prachtig toestel , supersnel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 29-10-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede camera, goed scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Bij ontvangst van deze pracht telefoon was ik meteen stocked!
Het apparaat is snel, gebruiksvriendelijk en heeft een hoop features.
Na een aantal maanden ben ik nog steeds bezig met het ontdekken van allerlei software zaken.
Bij het maken van een foto merk je meteen dat je met kwaliteit spul te maken hebt omdat ze haarscherp zijn; Optische zoom, super slowmotion en een variabel diafragma zijn toch wel de top tier functies. Nu ik al een aantal jaar bij Samsung zit merk je toch wel dat de S reeks de toestellen zijn met de meest baanbrekende functies in telefoonland.

Pluspunten

  • camera
  • software
  • snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thj 28-10-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, uitstekende accuduur

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

9,0
Heel blij met Samsung S9+. Uitstekende foto's gebruik limit fototoestel niet meer. Lange accu duur. Prettig scherm

Pluspunten

  • Accuduur
  • Foto's

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Devinio 04-10-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Perfecte telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Geen minpunt op aan te merken. Alles is perfect, je verbaast veel mensen met het grote scherm, de goeie camera's, het mooie dolby atmos geluid...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 07-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Valt tegen

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / coral blue / (dualsim)

Algemene score

7,0
Niet veel verschil met de S8 maar dat wist ik van tevoren.Een betere camera en nieuwere software en iets sneller daar heb ik hem voor gekocht.
Wat mijn ervaring tot nu toe is een micro sd kaart die niet meer werkt en de telefoon was geblokkeerd omdat het wachtwoord niet meer werkte.
En ik weet zeker dat ik de juiste heb ingevoerd.
Toen ik de telefoon uit mijn zak haalde was deze uit zichzelf opnieuw opgestart en vroeg om het wachtwoord maar werd niet meer herkend.Heb gelukkig alles weer goed gekregen.
De geluids kwaliteit valt ook tegen.Zou 40% harder gaan.

Pluspunten

  • camera
  • iets sneller dan S8

Minpunten

  • Accu
  • Software
  • Geluid

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

I.M. Peters 03-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een topper en super kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik vind de Samsung Galaxy S9 een topper! Ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit en de mogelijkheden. Smart is hier écht smart. De grote interne opslagruimte zorgt er voor dat je toestel razendsnel blijft. Soms sneller dan je wilt ;) Ik ben er enorm blij mee en via een geweldig aanbod met de 100 euro cashback korting ben ik over stag gegaan om het toestel aan te schaffen. Een aanrader!

Pluspunten

  • mooi scherp beeld en kleuren
  • het toestel is niet te groot
  • groot intern geheugen
  • uit te breiden met SD kaart
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 23-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Snel en Stabiel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

9,0
een Heerlijke telefoon, mooi groot scherm, veel geheugen en lekker snel. Camera's werken uitstekend en geven mooie foto's. een stuk beter dan mijn 7 Edge.

Pluspunten

  • scherm
  • snelheid
  • betrouwbaarheid
  • accuduur

Minpunten

  • nog niets tegengekomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Queendorien 21-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm, makkelijk dan de edhe

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

8,0
Leuk toestel, had hiervoor de edge7. Niet heel spannend anders...ook de camera's niet. Heb voor t eerst krassen op mn scherm, heb ik ook nog nooit gehad. Ik heb em net 2 maanden....
Ben er blij mee, maar niet spannend anders dan de vorige goeie Galaxy-s

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Lekker snel

Minpunten

  • Niet heel anders dan de Galaxy 7
  • Geen krasvast glas

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mihai 20-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Slechte accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

1,0
Prima telefoon, reageert goed, top camera, alleen de accuduur is een minpunt. Moet twee keer per dag opladen voor een normaal gebruik.

Pluspunten

  • Camera
  • snel

Minpunten

  • accu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inden 18-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super telefoon met mooi groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Hele mooie telefoon en fijn in gebruik.. moest even wennen aan de home knop die nu weg gewerkt zit in het scherm! Maar dat went snel... ook maakt hij super scherpe foto s! Heel fijn want dat doe ik veel... ook heeft mijn telefoon heel veel opslag ruimte 254 gb dus te gek! Kan genoeg apps downloaden en ook foto.s en video.s opslaan... de nieuwe functie met super slow motion is erg leuk...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews