Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung Galaxy S9 64 GB / paars / (dualsim)

Vergelijkbare producten

Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black
7,1 (2235)

Samsung Galaxy S8+ 64 GB / midnight black

Samsung Galaxy S8+ 64 GB / midnight black
7,3 (1384)

Samsung Galaxy S8+ 64 GB / orchid grey

Samsung Galaxy S8+ 64 GB / orchid grey
7,3 (1384)
Bekijk alle Smartphones

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 50 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S9 64 GB / paars / (dualsim) op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Koen 20-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste camera en prachtig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

8,0
Dit is de beste camera die ik ooit bij een smartphone heb ervaren. Met name foto’s in het donker zijn echt van goede kwaliteit. Daarnaast is het geluid echt verbeterd ten opzichte van de S8 met name voor gamen en Netflix ideaal.

Pluspunten

  • Camera
  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 19-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Kosten

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

1,0
Overdreven duur terwijl het gewoon een geüpdate Galaxy S8 Plus is. Samsung is 1 vna de fabrikanten die nauwelijks de besturingssoftware regelmatig en meer dan 2 keer in de twee jaar opdate. Meer tekst kan ik niet schrijven omdat het dan ook geen meerwaarde heeft net als de Samsung Galaxy S9

Pluspunten

  • Een nieuw toestel maar geen meerwaarde

Minpunten

  • Geen meerwaarde aan kwaliteit
  • Veel te duur voor een geupdate Galaxy S8+.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
bert2004 31-03-2018

Jammer dat Kieskeurig reviews laat verpesten door een enkeling met ongefundeerde onderbouwing. Ik kan kort zijn, elke nieuwe uitvoering is gewoon weer beter. Er maakt geen telefoon betere foto’’s dan deze. Zo zonde dat zo’n cijfer verpest wordt door een enkeling.

EKO Vega 16-05-2018

Ik begrijp niets van deze reactie. Hij is duidelijk een verfijning en verbetering van de S8 en komt in diverse vakbladen als uitermate goed uit de bus. Bij de Consumentenbond is hij zelfs als allerbeste toestel getest. En dat voor een redelijke prijs in verhouding tot alles wat hij biedt. In deze prijs en zelfs veel hoger vindt je geen betere telefoon.

FastFrog 24-06-2018

Deze review zegt meer over de jezelf dan over de het toestel.

Reageer

Caitlin 03-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische camera, super batterij en helder scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik ben werkelijkwaar zo onder de indruk van de Samsung Galaxy S9. De camera overtreft alle verwachtingen, maar ik moet nog wel een beetje oefenen met de slow-mo functie. Daarnaast gaat de batterij super lang mee en heb ik de draadloze charger op m'n bureau staan op werk, waardoor ik eigenlijk altijd een volle batterij heb. Al met al echt mega blij met deze telefoon en een super upgrade van mijn iPhone 6.

Pluspunten

  • camera
  • batterij
  • scherm

Minpunten

  • oefenen met slow-mo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ardina 11-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot mooi model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

9,0
Mooi toestel gemakkelijk maakt mooie foto's alleen 1 klein min puntje is dat slow motion bij t filmen vind ik persoonlijk zelf niet zo goed werken als dat ze op de reclame laten zien.

Pluspunten

  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Slow motion vind ik niet zo goed werken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Daijo 05-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste Phone op de Market

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Niets op aan te merken, uitstekende gsm. Ik heb deze aangeschaft nadat ik mijn 4 jaar oude Samsung Galaxy s5 per ongeluk heb laten vallen, waardoor het scherm aan diggelen was. Het toestel werkt perfect zoals verwacht. ik hoop wel dat de batterij bij deze iets beter is en dat het toestel niet soms uitvalt na termijn zoals bij mijn galaxy s5 het geval was wanneer hij de 15% batterij passeerde. Maar voorlopig geen problemen met de batterij gehad, dus alles ok :) Prijs/kwaliteit: Goed

Pluspunten

  • Fraai design
  • Goede Camera
  • Prachtig scherm
  • Mooi geluid
  • Blokkeert niet

Minpunten

  • kwetsbaar scherm
  • Super slowmostand werkt niet goed in donker licht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thom 21-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

9,0
Helemaal blij met deze aankoop! Camera is boven verwachting en ook het scherm is erg mooi. Ook is het geluid top voor het kijken van films met Dolby Atmos.

Pluspunten

  • Camera
  • Scherm
  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ikke27 27-05-2020

Mooie fijne telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb hem een maand geleden overgenomen van mijn moeder en hij werkt nog uitstekend laadt snel op mooi formaat en snel en kan tegen een val met een goed hoesje
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Astrid 1968 26-05-2020

Batterij

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

6,0
Geweldige telefoon, maar de batterij is snel leeg , lijkt wel of die afgestemd is op een 2jarige abonnement
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jeske 24-05-2020

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb deze telefoon nu een maand. Hiervoor had ik de samsung s7 en dit is vele malen beter. De gezichtsherkenning is ontzettend fijn en op internet kan ik nu voortaan 99 pagina's open hebben staan in plaats van 50. De kwaliteit van de camera is uitstekend en er komt ook heel goed geluid uit. Als ik dit vergelijk met de iphone van een vriendin is dit veel beter. Ook kan de telefoon tegen wat water en dat is ontzettend fijn, kortom ben ik heel tevreden met deze telefoon
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Merycristine 22-05-2020

geweldig

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

10,0
ik heb het gekocht vind het een fijn toestel maakt scherpe foto . kan niet klagen het trilt hard hoe ik het fijn vind
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Dennis1976 21-05-2020

Mooie en Comfortabele telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb deze telefoon vorige maand gekocht, er zitten meer voordelen op dan bijv. S8 en dan zo naarbeneden, hier voor had ik een S7 edge en ik dacht dat die een prima camera had maar toen zag ik deze telefoon!, als ik inzoom met de camera vervaagd de scherpte niet zelf maak ik veel fotos omdat ik dat leuk vind. Top telefoontje dus!.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

LucyLucyNL 20-05-2020

Fijn toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb mijn Samsung S9 bijna 2 jaar en ik ben nog steeds tevreden met het toestel zoals in het begin. Elke 2 jaar kies ik het vlaggenschipmodel uit en na 2 jaar gaat de telefoon naar een familielid. Verder heb ik nooit problemen met de software. Hij is snel, de batterij gaat goed mee en maakt mooie foto's.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 16-05-2020

Heel fijn toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

10,0
Deze smartphone was eerst van mijn echtgenote. Zij heeft nu een S20+ en ik heb deze, omdat deze al bijna 2 jaar meer dan gemiddeld goed is ervaren
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Vallie02 13-04-2020

Super aankoop!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

10,0
Drie weken geleden een samsung s9 64GB aangeschaft. Ben uiterst tevreden over het product. Goede camera, en de andere zovele opties wat we zijn gewend. Het lukt mij zelfs om 1 hele dag met de batterij te doen. Wat belangrijk is vanwege mijn werk! De samsung s9 is een echte aanrader
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Wenh 12-04-2020

Strak uiterlijk

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

10,0
Heb deze telefoon nu 1 jaar en werkt nog steeds super. Strak design. Functies zijn top. Heb nog niet de behoefte om een nieuwe telefoon te kopen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 10-04-2020

Prima fototoestel !

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

10,0
Deze telefoon heeft niet alleen een mooie uitstraling maar ook een wonderbaarlijk goed fototoestel. Ik fotografeer veel met een vrij duur digitaal fototoestel met telelens. De camera van deze S9 doet niet onder voor mijn camera vooral in de stand "normaal". Kortom , buiten de telefoon funktied ( ook prima ! ) is deze telefoon ook een prima fototoestel !
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Eren68 09-04-2020

de beste galaxy telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

10,0
ik heb dit telefoon al paar maanden en ik ben er heel erg tevreden mee. het heeft een oog scan, gezicht scan en intelligente scan en natuurlijk de vingerafdruk scan op de achterkant van de telefoon. het is ook heel val bestendig, het heeft heel veel nieuwe functies en het is ook een snelle telefoon. dit telefoon raad ik echt aan iedereen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jasmine 123 30-03-2020

Super mobile te Samsung S9

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

10,0
Super telefoon de Samsung S 9. Mooie scherpe foto's , geen problemen mee super ontvangst . Grote opslag. Geweldig dimg
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 24-03-2020

Supertelefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik vind het toestel erg fijn, zelfs na bijna 2 jaar gebruik. Ik ben erg te spreken over het formaat, hij is namelijk precies groot genoeg voor mij. Ook heeft het toestel veel 'extra' features, waar je later achter komt. En dan heb je het idee van, wist ik dat maar eerder. Ook gaat het opladen lekker vlot, wat handig is als ik nog snel even wat stroom voordat ik van huis ga. Tenslotte, vind ik de iris scanner, een superhandige toevoeging. Over het algemeen, een tevreden klant dus!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

MvdB1 24-03-2020

Goed

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

10,0
Super mooi display helder en goede kwaliteit uiteraard wat we van samsung gewend zijn kleine intern geheugen de kaart wel vereist wil je veel foto's en video's hebben.
Kras stoot en val proof !wel met hoesje uiteraard.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews