Samsung Galaxy A21s 32 GB / black / (dualsim)

Bekijk 8 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A21s 32 GB / black / (dualsim) op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hugo Casteleyn 13-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer goed toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / black / (dualsim)

Algemene score

9,0
Werkt IN VERGELIJING evengoed als mijn ander toestel SM-A505FN.
Toestel is aangekocht voor gebruik personeel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Indy2601 16-10-2021

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / black / (dualsim)

Algemene score

10,0
De telefoon zelf is echt een top telefoon. Hij is niet te groot voor mij. Hij werkt echt gewelding. De achterkant is holografisch, ziet er top uit.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

j**l@y**o.com 02-11-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekregen

Slecht

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

3,0
Abonnement voor 2 jaar met, helaas, deze telefoon. Absoluut geen vooruitgang. Bereik is slecht, telefoon is traag en de camera is superslecht.

Minpunten

  • Bereik
  • Traag
  • Camera

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

h**8@g**l.com 16-08-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 64 GB / black / (dualsim)

Algemene score

9,0
Voor onder de €200,00 een prima telefoon. Helemaal tevreden. Gebruiksvriendelijk. Alleen voor mailen, appen en bellen is deze telefoon ruim voldoende.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi scherm

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 01-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een teleurstelling

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

2,0
Toestel gekozen vanwege aantrekkelijke prijs, maar wat een teleurstelling, na een halve dag kapt het scherm ermee en kan je dus niets met de telefoon. En kan je dus meteen je toestel weer inleveren voor reparatie.

Minpunten

  • net alles ingesteld kapt het scherm ermee

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

c**n@h**e.nl 30-05-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Slechte verbinding A21s

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

7,0
Op zich een fijn toestel met veel mogelijkheden. Zeker voor deze prijs. Alleen de verbinding met internet is belabberd. Zowel via wifi, als via 4G. Dit komt vrijwel zeker door een slecht werkende antenne op dit toestel. Vandaar ook maar een 7. Want als je verbinding steeds wegvalt, werkt de telefoon nog maar voor 50%. En dat voor deze prijs.

Pluspunten

  • Camera's
  • Vormgeving
  • Hardware

Minpunten

  • Slechte internetverbinding, valt steeds weg

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anoniem 25-01-2022

goed merk

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / black / (dualsim)

Algemene score

8,0
ik heb nu de telefoon 1,5 jaar en hij is nog steeds even goed als in het begin. het is een hele fijne telefoon.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

John Tobin 24-01-2022

Perfection

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Great phone, no trouble and does everything I need. Top notch! .......................................
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jordy2005 24-01-2022

Geweldig telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het is een mooie telefoon die veel en handige functies hebben. Waar je echt veel privacy heb en en ook dat er geen andere mensen in je tel kunne
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Emirtjee040 13-01-2022

Geweldig telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Alles is perfect alleen de heheugen is klein en de camera kwaliteit kan beter .......................
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Boudewijn430 10-01-2022

Ik ben er dik tevreden mee

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Prima telefoon voor mij goede prijs kwaliteit verhouding ik ben zeer tevreden mee en ik ben blij met de aankoop van de telefoon
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Syed abid 30-12-2021

Uitstekend

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Maakt mooi foto's.
werk perfect .
Ik zou iedreen aanraden.
Alles is zo goed.
Meer weet ik niet wat te vertellen is
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Holverda 18-12-2021

Goede telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Prima telefoon gebruiks vriendelijk mooi helder en scherp beeld dit is een goede aanschaf een goede opvolger van de A10 en A20
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

David144 16-12-2021

Mijn beoordeling

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het is een grote telefoon met handige functies en je kan er hem makkelijk aanzetten met vingerprint of gezichtsherkenning. Kortom heb ik nooit een fijnere telefoon gehad.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Omakaja 15-12-2021

Leuk toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / black / (dualsim)

Algemene score

8,0
Mijn galaxi a21 's is een leuk apparaat, als je niet te veel geld wil uitgeven. Doet wat Iker van verwacht.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Lucas2003 10-12-2021

Mooi sterk toestel voor weinig

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Deze samsung is een echte uitblinker als telefoon groot scherm goede baterij duur voor heel weinig geld ook de camera's op het toestel zijn van zeer hoge kwaliteit zeker een aanrader heb het toestel nu ongeveer 6 maanden
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 10-12-2021

Bevalt heel super

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Zo goede toestel ben blij mee zal ook geen andere Will bevalt me heel super alees werkt heel erg goed nergens last van een top toestel
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 03-12-2021

Gewoon erg makkelijk

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / black / (dualsim)

Algemene score

10,0
zijn wat ouder en gaan voor gemak met deze telefoon en dat is met deze telefoon makkelijk te bedienen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Piet2007 02-12-2021

Goede camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik vind de super goed je kan er mooie natuur foto mee maken hij reageert snel je kan er als wel op dus het verdient zeker wat
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Syndrome 02-12-2021

Duidelijk

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Fijn toestel, Groot scherm en niet duur. Ook het overzetten van de vorige Samsung was eenvoudig. Kortom een aanrader
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews