Hij is praktisch, gebruiksvriendelijk en biedt veel gemak
Reviewscore7.0
Ik heb de Vesora® V7 FLEX steelstofzuiger zelf gekocht en gebruik hem inmiddels ongeveer twee weken. Over het algemeen ben ik erg tevreden.
De accuduur is goed en gaat lang genoeg mee om een groot deel van het huis te stofzuigen. Ook ben ik erg blij met de verschillende opzetstukken die worden meegeleverd. De buigbare steel is een van mijn favoriete functies, omdat je hierdoor gemakkelijk onder de bank of het bed kunt stofzuigen. Daarnaast werken de groene lampjes op de zuigmond erg goed; vooral in donkere ruimtes zie je ineens hoeveel stof er eigenlijk ligt.
De zuigkracht is voor dagelijks gebruik prima, al zou die van mij nét iets sterker mogen zijn. Sommige grotere of zwaardere stukjes vuil pakt hij niet altijd direct mee. De automatische stand is handig, al schakelt hij soms onnodig naar een hogere zuigkracht, waardoor de accu iets sneller leegloopt.
Een ander pluspunt is dat hij heel makkelijk schoon te maken is. Er blijven wel haren om de borstel draaien, maar die zijn ook weer eenvoudig te verwijderen. Omdat hij draadloos en compact is, pak ik hem veel sneller voor een snelle schoonmaakbeurt dan een gewone stofzuiger.
Minpunten zijn dat de afwerking wat goedkoop aanvoelt doordat veel onderdelen van plastic zijn en dat de borstel de randen en hoeken niet altijd goed bereikt. Ook maakt de turbostand behoorlijk wat geluid.
Al met al ben ik erg tevreden over deze steelstofzuiger. Hij is praktisch, gebruiksvriendelijk en biedt veel gemak. Ondanks een paar kleine verbeterpunten zou ik hem zeker aanraden.