Meest populaire keuze
Bekijk productPhilips 9000 Series / XB9154/09
Reviews
SUPER stofzuiger Philips XB9154
Reviewscore9.0
Deze stofzuiger is zonder gebruikt te hebben al een opvallend object vanwege het mooie design.
Ik dacht in eerste instantie dat het een zwaar apparaat zou zijn, maar dat is dus niet zo.
Ook het bedieningsgemak door in het handvat een afstandsbediening ingebouwd te hebben is ideaal, zodat je niet hoeft te bukken continu.
Het geluidsvolume is veel minder dan bij vorige stofzuigers die wij voorheen in huis hadden en dat is zeer fijn voor je oren.
De zuigkracht is perfect en maakt dus alles snel en grondig schoon en je hoeft dus niet meer veelvuldig over een plek te stofzuigen om het schoon te hebben.
Wij hebben in huis verschillende vloerafwerkingen, zoals linoleum, tegels en vloerbedekking.
Maar dit is voor deze stofzuiger geen enkel probleem en maakt alles op identieke wijze schoon.
Het grootste gebruiksgemak is natuurlijk het niet hebben van een lastige en vieze stoffige stofzuigerzak. Maar een simpel plastic bak die mooi verwerkt is in de stofzuiger die je alleen maar hoeft om te keren boven een vuilnisbak.
Kortom: een zeer goede en mooie stofzuiger die doet waarvoor hij gemaakt is!
Pluspunten
- Gebruiksgemak
- minder geluidsoverlast
- Mooi design
- sneller schoonmaken
Minpunten
- iets te groot