Wij zijn erg tevreden over de Mova S70 Roller. Het geluidsniveau valt erg mee; hij is aanwezig, maar zeker niet storend. Zowel het stofzuigen als dweilen doet hij grondig, waardoor de vloer er na elke schoonmaakbeurt netjes uitziet.
Een functie die ons positief verraste, is dat hij automatisch herkent wanneer hij over een deurmat rijdt. Op dat moment verhoogt hij zelf de zuigkracht, waardoor vuil en stof uit de mat beter worden verwijderd. Dat werkt erg goed en zorgt ervoor dat je er zelf niet naar om hoeft te kijken.
Er zijn ook een paar aandachtspunten. Bij sommige complexe hoeken of lastig bereikbare plekken kan hij net niet overal goed bijkomen, waardoor af en toe handmatig bijwerken nodig blijft. Het grootste minpunt vinden wij echter dat er geen schoonmaakmiddel aan het dweilwater mag worden toegevoegd. Daardoor ben je beperkt tot alleen water, wat voor sommige vlekken of voor extra frisheid minder ideaal is.
Al met al zijn we zeer tevreden over de Mova S70 Roller. Hij maakt grondig schoon, werkt slim en gebruiksvriendelijk, en bespaart veel tijd in het huishouden. Ondanks de genoemde minpunten vinden wij het een uitstekende robotstofzuiger en dweilcombinatie.