Deze robotstofzuiger combineert zuigen en dweilen. Doordat de borstel ook wat kan uitsteken komt hij prima onder mijn kast, waar net een kleine ruimte onder is waar de gewone stofzuiger het vuil niet onder vandaan krijgt. Omdat je niet kunt aangeven dat je het niet nodig vindt om elke keer ook te dweilen heb ik de kamer 2x door de robot in beeld laten brengen en bij eentje aangegeven dat hij niet moet dweilen. Maar uiteindelijk laat ik hem toch maar elke keer dweilen want daar wordt de vloer toch echt schoner van. De rails van de trein onder kerstboom waren te laag waardoor hij daar een probleem mee kreeg. Dan kun je de ruimte ook niet in kaart brengen. ik heb dus overal op de rails iets hogers gezet zoals kaarsen en poppetjes. Toen ging hij er netjes omheen en werd de kamer wel in beeld gebracht. Vervolgens heb ik in de app de ruimte rond de kerstboom tot verboden gebied verklaard. Dan werkt het prima. Er kan genoeg water in om mijn woonkamer meerdere keren schoon te maken. Kortom: ik ben erg blij met deze robotstofzuiger die door ook te dweilen nog beter schoonmaakt dan mijn vorige van hetzelfde merk.