iRobot Roomba Combo 10 Max Robotstofzuiger en Dweilrobot - Zwart - Zelfreinigend

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 703,51Bekijk alle aanbieders
d***************@h**********21-09-2024
7.0
7.0
Ik heb de Roomba Combo 10 Max mogen testen. De robotstofzuiger kwam in een mooie doos, en direct na het openen zie je de QR-code voor de app. Handig om snel mee aan de slag te gaan. Echter, na het uitpakken had ik het gevoel dat er iets ontbrak, dus nam ik contact op met de klantenservice van iRobot. Na vijf dagen kreeg ik bericht dat er niets miste. Ik had mij vergist(oeps). Het installeren ging echter niet zonder slag of stoot. Eenmaal werkend kreeg ik regelmatig een foutmelding en als ik dan op "meer informatie" klikte voor informatie of hulp, kwam er een error naar voren. Voordelen: Na een schoonmaakbeurt merk je duidelijk verschil; de vloer is veel schoner. De batterij gaat lang mee, wat fijn is voor grotere ruimtes. De mapping werkt goed en wordt na elke schoonmaakbeurt geüpdatet. Je kunt zelf ook aanpassingen maken aan de plattegrond. Nadelen: Tijdens het dweilen laat hij soms plasjes water achter. Hij slaat af en toe stukken over tijdens het schoonmaken. Op laagpolig tapijt heeft hij vlekken achtergelaten die ik er niet helemaal uit kreeg. De robot botst overal hard tegenaan. De robot maakt enorm veel herrie, zowel tijdens het stofzuigen en dweilen als tijdens het schoonmaken in het laadstation. Soms lijkt hij niet te weten waar hij is en soms luistert hij niet naar opdrachten. De app is vrij onhandig in gebruik en je kunt niet gemakkelijk wisselen tussen taken. Hij zoekt soms willekeurig zijn laadstation op, ook als het niet nodig is. Er is geen papieren handleiding en je hebt internet nodig om de robot te kunnen gebruiken. De robot maakt zichzelf niet goed schoon, waardoor je alsnog handmatig onderdelen moet reinigen. De stofzak gaat stinken door het dweilwater. Met een prijs van tussen de €1100 en €1500 zou ik, als ik dat had betaald, erg teleurgesteld zijn geweest.