Rowenta X-Plorer RR8595

Rowenta X-Plorer RR8595

8.4(36)
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 236,55Bekijk alle aanbieders
dvgDennis13-02-2025
Algemene score
8.0

Eerlijke prijs voor een goede robot

Reviewscore
8.0
Wij hebben een robot stofzuiger gekocht van Rowenta. Het model Xplorer serie 75S+ RR8595. Na bezorging alles aangesloten, gebruikershandleiding gelezen, kamer rommel vrij gemaakt en gestart met de eerste ronde stofzuigen. Na een scan van de woonkamer tijdens stofzuigen worden de kamers netjes in beeld gebracht op de app van Rowenta. Daarna kun je gebruik maken van de dweil functie en kun je via de app heel veel instellingen doen, zoals hoeveelheid water dat word gebruikt tijdens het dweilen, hoe vaak de stofzuiger 1 en diezelfde kamer moet rondgaan (tot 3x) en natuurlijk de zuigkracht. Ook kun je aangeven waar de stofzuiger niet mag komen of niet hoeft te dweilen. Zelf heb ik wat andere indelingen gedaan qua kamers door grenzen aan te geven. Er zitten nog veel meer mooie functies op zoals een schema wanneer de stofzuiger zijn werk mag gaan doen. Het viel mij op dat de robot wel wat moeilijk doet wanneer je indelingen van meubels veranderd, maar dit registreert hij zelf voor een volgende ronde. Soms reageert de app niet helemaal goed en ben je wel eens aan het klooien, maar dat mag de pret niet drukken. Ook zijn kabels wel een probleem en kan de robot op vastlopen. Houd wel rekening met onderhoud zoals schoonmaken van de borstels en verschonen van de dweil. Zeer tevreden gebruiker, want Hobi ruimt graag de honden haren, zand en ander vuil graag voor ons op.
Pluspunten
  • Goede zuigkracht
  • Simpele dweilfunctie
  • Basis waar de stofzuiger geleegd word
  • Makkelijk in gebruik
Minpunten
  • App loopt soms vast
  • Kan vastlopen op bv kabels
Ja, ik beveel dit product aan