Ik gebruik deze WMF pannenset nu een tijdje en ben er erg tevreden over. De pannen voelen degelijk aan. Op inductie werken ze heel fijn: ze warmen snel op en de hitte wordt goed verdeeld, waardoor het eten gelijkmatig kookt. Wat ik vooral handig vind, zijn de deksels. Je kunt bijvoorbeeld pasta of groenten afgieten zonder het deksel eraf te halen, wat een stuk makkelijker en veiliger werkt dan bij gewone pannen waarbij het zonder een aparte vergiet wat lastiger werkt en het risico om je aan de stoom te branden aanwezig is. Ik gebruik de set vooral voor dagelijks koken zoals aardappelen, pasta, groenten en sauzen, maar de verschillende maten maken ze ook geschikt als ik wat uitgebreider kook voor meerdere personen. De pannen liggen door de grote handvatten prettig in de hand en voelen stabiel aan op de kookplaat. Qua uiterlijk zien ze er strak en netjes uit, echt een mooie set voor in de keuken. Ik maak de pannen met de hand schoon. Ze kunnen wel in de vaatwasser, maar de handvatten en deksels zijn vrij groot en daardoor vind ik ze minder handig om in de afwasmachine te plaatsen. Met de hand afwassen gaat gelukkig heel makkelijk. Alles bij elkaar voldoet deze pannenset volledig aan mijn verwachtingen. Het is een duurzame, praktische en fijne set voor dagelijks gebruik. Zeker een aanrader als je goede pannen zoekt voor inductie en graag gemak hebt tijdens het koken.