Ik ben erg tevreden met de Tefal OptiGrill 2in1. Vooral de verschillende standen zijn geweldig. Het apparaat is als normale grill ideaal te gebruiken, maar ook de BBQ stand is geweldig en erg makkelijk in gebruik. Een grillpan heb ik niet langer nodig. Ondertussen heb ik al meerdere dingen met de grill klaargemaakt:
1. Een heerlijk stukje zalm door gebruik te maken van het voorgeprogrammeerde programma. Het was in no-time klaar en perfect gebakken.
2. Heerlijke gegrilde groenten, nog nooit was dit zo snel klaar. Door het voorgeprogrammeerde programma hoefde ik niet steeds te kijken of hoe het ervoor stond.
3. Tosti’s komen er lekker krokant uit, de tostistand doet er langer over dan ik gewend was bij mijn oude grill, maar omdat de tosti er krokanter uit kwam was het het wachten waard.
4. Ook om te courmetten is de BBQ stand ideaal te gebruiken.
Het is fijn dat het apparaat rekening houdt met de dikte van vlees of vis en de kooktijd hieraan aanpast. Hierdoor komt alles er iedere keer perfect gebakken uit. Het is daarnaast ideaal hoe snel de gril schoon te maken is en dat de meeste onderdelen in de vaatwasser kunnen.