Tefal Easy Fry & Grill XXL EY8018 - 2-in-1 Airfryer - 6.5L - Black

Tefal Easy Fry & Grill XXL EY8018 - 2-in-1 Airfryer - 6.5L - Black

a*******@g********04-08-2025
8.0

Zeer goedkope airfryer met premium functionaliteit.

8.0
Deze airfryer was in de aanbieding en kwa prijs was het een te goede aanbieding om te laten liggen en omdat mijn airfryer recent is overleden moest ik snel eentje hebben dus dit kwam op het perfecte moment. Ik vind de airfryer stiller dan de vorige Philips die ik had, die maakte meer lawaai. Deze Tefal is beter voor in de avond of nacht snacken zonder de buren wakker te maken. De airfryer is ook makkelijker schoon te maken door de grill plaat in tegenstelling tot de gaas die je bij philips en andere merket ziet. Een dergelijke grillplaat heb ik bij andere zelfs duurdere merken niet gezien. Ook krijg je een verdeelstuk erbij om 2 verschillende gerechten te bereiden zonder dat ze elkaar in de weg zitten. Voor een airfryer van deze prijs ben ik best wel onder de indruk, je zou dit soort uitgebreide functies alleen bij duurdere modellen verwachten maar een dergelijke prijs voor een merk als Tefal vind ik wel uitzonderlijk. Enige wat beter zou kunnen in mijn ogen is de kabel die wat aan de korte kant is, dit hadden ze wat langer mogen maken wat mij betreft gezien je niet altijd de optimale plek in de keuken hebt voor een airfryer bij de stopcontact.
Pluspunten
  • Grillplaat
  • Stil
  • Functionaliteit
Minpunten
  • Korte kabel