JBL Live Buds 3 In-ear Headset - Bluetooth - Purple
Reviews
Fijne buds!
Reviewscore9.0
Ik ben erg tevreden met mijn JBL Live Buds 3. De geluidskwaliteit is uitstekend en het volume kan hoog genoeg zonder dat het schadelijk wordt voor je gehoor. De noise cancelling werkt erg goed goed. In drukke omgevingen zoals het openbaar vervoer of op kantoor worden storende geluiden prima weggefilterd, waardoor ik me volledig kan focussen op mijn muziek of werk. Tegelijkertijd is de functie voor omgevingsgeluiden een uitkomst op de fiets, omdat je nog steeds bewust bent van verkeer om je heen.
Mocht je de noice cancelling of omgevings geluiden niet helemaal naar wens vinden dan kan je de instellingen makkelijk aanpassen via het hoesje. Dit maakt het eenvoudig om de oordoppen naar eigen voorkeur in te stellen zonder telkens je telefoon erbij te hoeven pakken. Ik was bang dat dit lastig zou zijn, maar het bleek juist heel gebruiksvriendelijk.
Een verassende bijkomstigheid was de stevigheid van de buds. Ze zijn een keer gevallen, maar er was geen enkele schade te zien. Voor de wat onhandigere mensen onder ons is het fijn om te weten dat ze tegen een stootje kunnen.
Hoewel ze aan de prijzige kant zijn, vind ik de JBL Live Buds 3 hun prijs meer dan waard, en ik verwacht er nog lang plezier van te hebben.
Geschreven voor: JBL Live Buds 3 - In-ear koptelefoon - Blauw
Pluspunten
- Kwaliteit
- Noice cancelling
- Aanpassen settings