Buddi Play 2 Bluetooth Adapter

Buddi Play 2 Bluetooth Adapter

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 79,95Bekijk alle aanbieders
m********@g********11-03-2024
7.0

Handig, maar ruimte voor verbetering

7.0
Ik had al geruime tijd een apparaatje op het oog om draadloos Android Auto te kunnen gebruiken. Om zo het leven tijdens het autorijden een stuk makkelijker te maken. En dat kan met de Buddi Play 2 zeker. Het apparaatje is heel makkelijk middels meegeleverde USB-C kabeltje te verbinden met de auto. Vervolgens via bluetooth je mobiel verbinden met de Buddi Play 2 en daarna zet de Buddi Play 2 automatsich een Wifi verbinding op tussen het apparaatje en je mobiel. Kind kan de was doen. Er zijn wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Gebruik je een VPN verbinding op je mobiel, dan gaat de Buddi Play 2 niet werken. Ik moest deze ook eerst uitschakelen om de Buddi Play 2 werkend te krijgen. Dus die twee gaan helaas niet samen. Ik heb ook met de Buddi Play 2 via de iPhone van mijn vrouw verbinding gemaakt met Apple Car Play. Daarbij viel mij op dat je maar met één mobiel tegelijkertijd verbonden kan zijn met de Buddi Play 2. Mooi zou zijn als dat met beide kan en dat je daarna kan kiezen tussen Apple Car Play of Android Auto. Dit omdat wij één auto hebben, deze afwisselend gebruiken, maar ook vaak samen in de auto zitten. Ook moet je er ook even op letten dat wanneer je een nieuwe mobiel hebt, je deze eerst even met een kabel rechtstreeks verbindt met je auto om Android Auto te gebruiken. zodat je mobiel de auto herkend. Daarna kan je een verbinding opzetten met de Buddi Play 2. Dus kort samengevat is het een heel handig product, maar zijn er naar mijn mening wel wat verbeterpunten. Graag zou ik van de Buddi Play 2 gebruik willen maken in combinatie met een VPN verbinding en met meerdere mobiele telefoons verbinding kunnen maken om zo te kunnen kiezen tussen Car Play of Android Auto. En dan is er nog de prijs die ik aan de maat vind.
Pluspunten
  • Draadloos is super handig
  • Makkelijk te verbinden
Minpunten
  • Niet te gebruiken icm VPN
  • Prijzig