Tristar Rijstkoker 1L - RK-6146

Tristar Rijstkoker 1L - RK-6146

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 22,98Bekijk alle aanbieders
Maarten071218-08-2026
8.0

Prima rijstkoker

8.0
De Tristar RK-6146 rijstkoker is een fijne en eenvoudige rijstkoker voor dagelijks gebruik. Je doet de rijst en het water in de pan, zet hem aan en de rest gaat volledig automatisch. Met een inhoud van 1 liter kun je tot ongeveer 5 kopjes rijst bereiden, wat voor mij ruim voldoende is. De rijst wordt mooi gelijkmatig gaar en na het koken schakelt het apparaat automatisch over op de warmhoudfunctie. Ook de droogkookbeveiliging is een prettig idee als je hem even uit het oog verliest. De verwijderbare binnenpan met anti-aanbaklaag werkt erg prettig. De rijst blijft nauwelijks plakken en na gebruik is de pan snel schoon te maken. Door het compacte formaat neemt de rijstkoker weinig ruimte in beslag en is hij makkelijk mee te nemen. Daardoor is hij niet alleen handig voor thuis, maar bijvoorbeeld ook op de camping. Een eenvoudige rijstkoker zonder onnodige functies, die gewoon doet wat hij moet doen.