Graag zou ik beginnen met een gouden tip voor gebruik: houd je mond lichtjes geopend en buig iets voorover tijdens het gebruik van deze aqua flosser. Zelf dacht ik uit nieuwsgierigheid snel het toestel eens te testen, water in het reservoir, floskop bevestigd en proberen. Heel de badkamer onder water omdat het water natuurlijk weer uit je mond moet kunnen ontsnappen. :) Eens je deze techniek doorhebt is de flosser op een makkelijke manier te gebruiken, je hebt wel steeds water dat uit je mond in de spoelbak loopt maar dat is aanvaardbaar. De flosser heeft 3 standen die je kan wisselen voor je de straal activeert. Wanneer je de juiste stand hebt gekozen zijnde sensitief, medium of intens plaats je het toestel in je mond en druk je op de power knop. Je voelt de straal duidelijk en kan zo ook goed mikken om de juiste plekjes te vinden waar je wil flossen. Ik vond de stand intens gevoelig maar verdraagbaar en na een paar dagen is deze gevoeligheid zelfs bijna volledig weg, net zoals in het begin bij overschakeling naar elektrisch poetsen. 2 maal moest ik het reservoir vullen om mijn gehele mond af te gaan, dus best eerste rij en bijvullen en dan 2e rij. Mijn volgende tandartsbezoek zal moeten uitwijzen of ik goed geflost heb. Wel is het makkelijker dan met een draadje en je hebt natuurlijk veel minder afval. Ik heb dit toestel nu een paar weken gratis mogen testen en ik ben tevreden van het gebruik.