ETNA CM244RVS

ETNA CM244RVS

8.3(326)
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 525,00Bekijk alle aanbieders
Ritchie van der Heijden03-08-2026
Algemene score
9.0

Etna bewijst dat kwaliteit niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Reviewscore
9.0
Sinds kort staat de nieuwe ETNA CM244RVS Combimagnetron in mijn keuken, en ik ben er oprecht blij mee. Het apparaat combineert gebruiksgemak met verrassend veel kracht. De bediening is helder en logisch: geen overbodige knoppen, maar een overzichtelijk menu waarin je snel de juiste stand vindt. Voor iemand die graag efficiënt werkt, is dat een verademing. De ovenfunctie warmt snel op en houdt de temperatuur opvallend stabiel. Broodjes komen gelijkmatig bruin uit de oven en ovenschotels garen zonder dat de randen uitdrogen. De magnetronstand is krachtig genoeg om maaltijden snel en gelijkmatig op te warmen, zonder hete plekken. Ook de combinatiestanden werken uitstekend—ideaal voor krokante afwerkingen. De binnenruimte is ruim en goed verlicht, waardoor je makkelijk ziet hoe je gerecht ervoor staat. De deur sluit stevig maar soepel, en het geheel voelt degelijk gebouwd. Kortom: een betrouwbare, moderne combimagnetron die precies doet wat hij moet doen—en dat doet hij goed. Etna bewijst hiermee dat kwaliteit niet ingewikkeld hoeft te zijn.
Pluspunten
  • gebruiksgemak met verrassend veel kracht
  • het geheel voelt degelijk gebouwd
  • ETNA biedt extra garantie
  • zonder erom te vragen
Minpunten
  • Ik ben er nog geen tegengekomen.
Ja, ik beveel dit product aan