Kenwood Electronics Kenwood Quickmix GO HMP40.000RD Handmixer - Roze - 350W - 5 Snelheden - Go collectie

Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 49,99Bekijk alle aanbieders
Lroekel19-02-2025
6.0

Fijne en handzame mixer

6.0
Een op het eerste gezicht mooie mixer, prachtige kleur en fraai, compact design. De mixer is erg handig op te bergen omdat de “gardes” ín de mixer opgeborgen kunnen worden. Ook het snoer kan compact om de mixer heen worden gerold. Het is een handzaam design en kan ook door mijn peuter goed gebruikt worden. Wat opvalt is dat de mixers vrij kort zijn. Hierdoor komen ze niet helemaal onderin de beslagkom als de deksel erop zit. Zonder de deksel is dit probleem niet aan de orde. Dan stuift helaas wel alles onder. Daarnaast heeft de motor wat moeite met iets dikker beslag. Zo werd de motor erg warm en wat trager bij cake beslag. Bij pannenkoeken beslag was dit niet het geval. Ik zou deze mixer wel aanbevelen maar wel met bovenstaande punten in acht nemende.
Pluspunten
  • Fraai design
  • Handzaam
  • Makkelijk op te bergen
Minpunten
  • Moeite met wat dikker beslag
  • Wat korte mixers