Bosch Zamo - Laserafstandmeter - Inclusief Batterijen

Bosch Zamo - Laserafstandmeter - Inclusief Batterijen

Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 42,00Bekijk alle aanbieders
Edwin18-04-2020
8.0

Prima klushulp

8.0
Deze Bosch Zamo Set vond ik in eerste instantie een tool met iets teveel onnodige accessoires. Echter na een paar weken de hele set getest te hebben ben ik overtuigd geraakt van het nut van deze items. De afstandmeter zelf is lekker licht en compact. Handig om het even snel in je zak te stoppen als je het even niet gebruikt. Het display laat de afstand in realtime zien. Zodra je de knop indrukt is deze vastgelegd. Het jammere vind ik wel dat er geen bevestiging signaal hoorbaar is. De knop is namelijk snel ingedrukt. Om een opzetstuk op de meter te plaatsen moet je een kunststof afdekplaatje verwijderen. Alleen waar laat je dat afdekplaatje zonder het kwijt te raken? Het opzetstuk met wieladapter is best handig voor korte stukjes, voor langere afstanden heb je een hele stevige hand nodig anders meet je teveel. De laserwaterpas is heel handig mits het op de juiste hoogte en ondergrond geplaatst wordt. Tenslotte het meetlint is wel even wennen. Er staan namelijk geen cijfers op. Maar als je het eenmaal gewend bent is het een prima tool. Vooral voor korte metingen is het erg handig. Al met al is het voor de thuis klusser een prima klushulp.
Pluspunten
  • Nauwkeurig
  • Compact
  • Handige asseccoires
Minpunten
  • Geen akoestisch signaal
  • Geen heupzakje/tasje voor de hulpstukken
  • afstandmeter met wieltje heel gevoelig