Eerste gebruik: Sinds enige tijd de Pure Air Home van Rowenta in gebruik. Het uitpakken en aansluiten was een fluitje van een cent. Filters waren niet geplaatst en zaten keurig verpakt in plastic. Het installeren van de app en registreren ging erg eenvoudig. Het aansluiten van het apparaat op WiFi ook. Dat heb ik bij een ander apparaat van Rowenta wel eens als minder ervaren. Echter om de informatie van de Pure Air Home op mijn smartphone te zien en te bedienen was wat lastiger. Maar na een reset van de telefoon kon ik toch de informatie en bediening van de Pure Air zien en gebruiken. Design: Het is een net neutraal apparaat wat niet stoort in het interieur. Geen design hoogstandje. Dagelijks gebruik: Je kan de Pure Air Home natuurlijk ook bedienen zonder de app. Er zijn totaal 10 ventilator standen. De eerste stand is fluisterstil en stand tien is de turbostand en dan hoor je hem echt wel hard. Het valt mij wel op dat vanaf stand vijf het apparaat wel erg staat te trillen. Misschien exemplarisch. Het is mogelijk om een dag of avond programma in te stellen. Je kan het bedieningspaneel met de luchtkwaliteitsmeter eruit nemen om deze b.v. in een andere kamer te plaatsen om daar de luchtkwaliteit te meten. De lucht in onze woonkamer is over het algemeen van goede kwaliteit maar als we b.v. gaan koken (op gas) zie je de luchtkwaliteit dalen. Ik heb gemerkt dat de Pure Air Home dan harder gaat draaien om de lucht te reinigen. We proberen de luchtreiniger op verschillende plekken in huis uit en kijken of de luchtkwaliteit in de kamers verbetert. Niet dat het slecht is maar stof zweeft er in een slaapkamer altijd wel rond en dat lijkt echt wel minder te worden bij gebruik van de Pure Air Home. We gaan de komende tijd het apparaat nog eens goed aan de tand voelen. Tot nu toe tevreden over dit apparaat.