• Best Reviewed 3 keer jan 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 28 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi DEX210 op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

AKarbowiak 23-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Very good prodect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

10,0
zeer goed produkt. Ik heb hem nu twee dagen in gebruik en hij is al schoon in huis

Pluspunten

  • Wydajność
  • Cichy

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

m**l@p**k.nl 15-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima luchtontvochtiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

10,0
Fantastisch rustig en effectief werkend apparaat. Ik heb hem opgesteld in de garage en binnen enkele uren was groot deel reservoir gevuld. met water. TOP!!!

Pluspunten

  • rustig
  • goed werking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a**n@g**l.com 13-01-2022
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Beste product wat ik heb gekocht in 2021. De voornaamste reden voor deze aankoop is het drogen van de was. Met de zomer geen probleem. Maar deze vochtige dagen en kou buiten droogt de was voor geen meter bij ons. Een droger kopen had gekund, maar ik denk ook graag aan het milieu, mijn energie rekening en aan mijn kleding. Ik wilde iets duurzaams wat ook nog eens werkt op meerdere plekken in huis. En een betere luchtvochtigheid willen we toch allemaal. Het is nu gewoon leuk om een was te draaien en op te hangen. Het is binnen een dag zo goed als droog. Wij zijn blij.

Reageer

h**g@g**l.com 29-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keurig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

7,0
Is stil en doet zijn werk, is nog maar net aangesloten. Begin is mooi en veelbelovend

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

f**9@g**l.com 06-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet het perfect.Aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

10,0
Gekocht omdat ik mijn was in een ruimte droog waar ik weinig kan ventileren. Hij heeft nu 1 dag aangestaan op wasdroogfunctie. Binnen 12 uur was mijn reservoir vol en de was nagenoeg droog. Voorheen duurde het 2,5 dag voor de was droog was en moest ik soms drie keer per dag het condens langs de ramen weghalen. Nu waren mijn ramen gewoon droog.
Ben er erg blij mee. Was droogt sneller en ik creeer een gezonder luchtklimaat.

Pluspunten

  • Wasdroogfunctie
  • Mooi ontwerp
  • Makkelijk te bedienen
  • Stil, hij zoemt een beetje.

Minpunten

  • Geluid kan als storend worden ervaren

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**r@u**l.nl 03-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

8,0
Doet wat hij moet doen, wel een wat ratelend geluid dit heb ik zelf opgelost.
Verder erg stil en bij de eerste 10 uur al 5 liter water "opgevangen'

Pluspunten

  • Stil
  • vangt veel vocht weg

Minpunten

  • Het ratelende geluid, overigens zelf opgelost

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

m**n@h**l.com 05-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aankoop Luchtontvochtiger van de Longhi type Dex 210,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

8,0
Pas geleden een van het merk de Longhi Dex 210 ontvochtiger aangeschaft..
Het apparaat voldoet prima,en werkt naar onze zin.
Alleen wat lawaai als het apparaat col in bedrijf staat.
Wij zijn erg tevreden met onze aankoop,goede service bij de firma B.C,C leidschendam.
Kortom een goede aanschaf,een prima aanvulling voor het klimaat in ons appartement.

Pluspunten

  • Werkt zeer goed

Minpunten

  • Enigszins lawaai makend.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

den tweeter 16-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede ontvochtiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

9,0
Nu de ontvochtiger enkele maanden in gebruik en nog steeds dik tevreden. Apparaat wordt 's avonds in de woonkamer aangezet en 's morgens zitten er enkele liters water in. Ramen zijn tijdens vorst periode niet meer nat. Uitstekende ontvochtiging. Ik zet hem bewust 's nachts aan omdat hij natuurlijk wel geluid maakt wat niet prettig is met tv kijken. Aanrader.

Pluspunten

  • Goede ontvochting
  • Mooi ontwerp

Minpunten

  • Geluid is niet hard maar teveel voor overdag

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vadim 06-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Very loud

Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

5,0
Very loud. It rattling a lot when it works. But when you touch it with hand, noise become less annoying. Maybe not good assembled. But it dries room really good and it can save settings after you unplug power cord, because you can use smart wall socket to turn on/off automatically.

Pluspunten

  • It dries

Minpunten

  • Loud

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Delftenaar 13-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

DEX210 luchtontvochtiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

9,0
De DEX210 werkt goed, snel en redelijk stil. Onze vochtige zolderkamer is binnen een paar dagen van 65% naar 45% lochtvochtigheid gegaan. Nu geen last meer van condens op de ramen na een koude nacht!

Pluspunten

  • ontvochtigt goed
  • redelijk stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

janensas 12-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

actieve vochtvreter, i.p.v. die gewone bakjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

10,0
veel last van vocht, beslagen ramen en schimmelvorming. De gewone bakje met van die zakjes erin doen er weken over om een bakje water uit de lucht te halen. Dit nieuwe apparaat had in een achtje slapen al een liter verwijderd, je merkt het verschil direct.

Pluspunten

  • na een dag al geen last meer van beslagen ramen
  • redelijk geluidsniveau

Minpunten

  • reservoir had van mij groter gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

frans 09-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

7,0
Het is een goed product en voor een redelijke prijs, de vormgeving is wel goed en werkt prima,
haalt het vocht uit de ruimte en het wasgoed.
Wat wil je nog meer voor dat geld !

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rian 25-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille luchtontvochter.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

8,0
Het belangrijkste is natuurlijk het ontvochten en dat doet dit apparaat goed. Na een uur zat er al ongeveer een halve liter water in het reservoir. Bijkomend groot voordeel is dat hij vrij stil is. Het is een mooi design dus al met al een keurig apparaat voor een mooie prijs.

Pluspunten

  • ontvocht goed
  • vrij stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Swamp Life 31-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

8,0
Geweldige luchtontvochtiger voor de raamloze badkamer en om wasgoed te drogen in de wintermaanden. Zeer stil en mooi design.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob 27-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Delonghi Lucht ontvochtiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

8,0
De ontvochtiger werkt prima, en maakt relatief weinig geluid . Maar, Ik zou m niet direct op de slaapkamer zetten bij het slapen.
Je merkt het verschil direct als hij aanstaat.
Het over opvangbakje had van mij groter mogen zijn, dan heb je er echt geen omkijken naar. Ik beveel dit product ten zeerste aan.

Pluspunten

  • Geluid
  • Werking

Minpunten

  • Opvangbakje mocht groter zijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

- 04-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

8,0
Werkt vlot, merk binnen 24 uur verschil. Vocht neemt af. Voor gebruik in slaapkamer maakt het vrij veel geluid. Teveel mijn inziens. Verder eenvoudig in gebruik. Makkelijk te verplaatsen en te ledigen.

Pluspunten

  • Functioneert naar behoren

Minpunten

  • Lawaaierig

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DEX210 03-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

DEX210

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

10,0
Prima apparaat om het vocht uit mijn boot te houden tijdens de winterperiode! Aanbevolen door een gebruiker.

Pluspunten

  • Juiste omvang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne 03-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Elegant uiterlijk en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

8,0
Ziet er goed uit, is stil, kan in koude ruimtes en heeft een wasprogramma. Goed product voor een goede prijs

Pluspunten

  • Goed uiterlijk
  • Stil
  • Eenvoudig te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

fam. Dekker 01-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact apparaat.

Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

9,0
Mooi compact apparaat. Lekker stil. Staat nu een week in de kelder maar houdt de luchtvochtigheid perfect op peil. Zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing.

Pluspunten

  • stil
  • praktische

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dalmore15 14-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goedekoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

8,0
De luchtontvochtiger is compact, was makkelijk te installeren en maak niet veel lawaai.
Heeft nu 24 uur aangestaan en merk al verschil.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews