De'Longhi DEX210

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi DEX210 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

- 04-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

8,0
Werkt vlot, merk binnen 24 uur verschil. Vocht neemt af. Voor gebruik in slaapkamer maakt het vrij veel geluid. Teveel mijn inziens. Verder eenvoudig in gebruik. Makkelijk te verplaatsen en te ledigen.

Pluspunten

  • Functioneert naar behoren

Minpunten

  • Lawaaierig

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rian 25-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille luchtontvochter.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

8,0
Het belangrijkste is natuurlijk het ontvochten en dat doet dit apparaat goed. Na een uur zat er al ongeveer een halve liter water in het reservoir. Bijkomend groot voordeel is dat hij vrij stil is. Het is een mooi design dus al met al een keurig apparaat voor een mooie prijs.

Pluspunten

  • ontvocht goed
  • vrij stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

den tweeter 16-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede ontvochtiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

9,0
Nu de ontvochtiger enkele maanden in gebruik en nog steeds dik tevreden. Apparaat wordt 's avonds in de woonkamer aangezet en 's morgens zitten er enkele liters water in. Ramen zijn tijdens vorst periode niet meer nat. Uitstekende ontvochtiging. Ik zet hem bewust 's nachts aan omdat hij natuurlijk wel geluid maakt wat niet prettig is met tv kijken. Aanrader.

Pluspunten

  • Goede ontvochting
  • Mooi ontwerp

Minpunten

  • Geluid is niet hard maar teveel voor overdag

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vadim 06-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Very loud

Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

5,0
Very loud. It rattling a lot when it works. But when you touch it with hand, noise become less annoying. Maybe not good assembled. But it dries room really good and it can save settings after you unplug power cord, because you can use smart wall socket to turn on/off automatically.

Pluspunten

  • It dries

Minpunten

  • Loud

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Delftenaar 13-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

DEX210 luchtontvochtiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

9,0
De DEX210 werkt goed, snel en redelijk stil. Onze vochtige zolderkamer is binnen een paar dagen van 65% naar 45% lochtvochtigheid gegaan. Nu geen last meer van condens op de ramen na een koude nacht!

Pluspunten

  • ontvochtigt goed
  • redelijk stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

janensas 12-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

actieve vochtvreter, i.p.v. die gewone bakjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

10,0
veel last van vocht, beslagen ramen en schimmelvorming. De gewone bakje met van die zakjes erin doen er weken over om een bakje water uit de lucht te halen. Dit nieuwe apparaat had in een achtje slapen al een liter verwijderd, je merkt het verschil direct.

Pluspunten

  • na een dag al geen last meer van beslagen ramen
  • redelijk geluidsniveau

Minpunten

  • reservoir had van mij groter gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

frans 09-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

7,0
Het is een goed product en voor een redelijke prijs, de vormgeving is wel goed en werkt prima,
haalt het vocht uit de ruimte en het wasgoed.
Wat wil je nog meer voor dat geld !

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Swamp Life 31-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

8,0
Geweldige luchtontvochtiger voor de raamloze badkamer en om wasgoed te drogen in de wintermaanden. Zeer stil en mooi design.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob 27-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Delonghi Lucht ontvochtiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

8,0
De ontvochtiger werkt prima, en maakt relatief weinig geluid . Maar, Ik zou m niet direct op de slaapkamer zetten bij het slapen.
Je merkt het verschil direct als hij aanstaat.
Het over opvangbakje had van mij groter mogen zijn, dan heb je er echt geen omkijken naar. Ik beveel dit product ten zeerste aan.

Pluspunten

  • Geluid
  • Werking

Minpunten

  • Opvangbakje mocht groter zijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

DEX210 03-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

DEX210

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

10,0
Prima apparaat om het vocht uit mijn boot te houden tijdens de winterperiode! Aanbevolen door een gebruiker.

Pluspunten

  • Juiste omvang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne 03-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Elegant uiterlijk en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

8,0
Ziet er goed uit, is stil, kan in koude ruimtes en heeft een wasprogramma. Goed product voor een goede prijs

Pluspunten

  • Goed uiterlijk
  • Stil
  • Eenvoudig te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

fam. Dekker 01-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact apparaat.

Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

9,0
Mooi compact apparaat. Lekker stil. Staat nu een week in de kelder maar houdt de luchtvochtigheid perfect op peil. Zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing.

Pluspunten

  • stil
  • praktische

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dalmore15 14-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goedekoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

8,0
De luchtontvochtiger is compact, was makkelijk te installeren en maak niet veel lawaai.
Heeft nu 24 uur aangestaan en merk al verschil.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Borrie 09-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat, krachtige ontvochtiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

10,0
Helder, makkelijk, goed en krachtig. Product doet stevig aan. Eerder al DeLonghi gehad (± 15 jaar geleden). Toen ook veel plezier van gehad. Lijkt zelfde kwaliteit

Pluspunten

  • krachtig
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 04-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

7,0
Heb mijn vorige vervangen wilde weer delonghi was daar tevreden over en deze is stiller en ziet er een stuk moderner uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos 20-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Haalt veel vocht uit de lucht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

8,0
Ik gebruik ontvochtiger als de was staat te drogen. Dit gaat vele malen sneller met name wanneer het vochtig weer is.
Nu het winter is hebben we ook veel minder condens tegen de ruiten.
Inmiddels al een aantal tanks vol met water uit de lucht gehaald. Dit water kun je prima gebruiken in je stoomstrijkijzer omdat het geen kalk bevat.

Pluspunten

  • Ontvochtigd goed
  • Stil

Minpunten

  • Meerwaarde kleding droogprogramma niet duidelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Karel 20-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Simpele in gebruik te nemen

Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

7,0
Het apparaat voldoet helemaal aan de verwachtingen en is simpel te installeren. Enige min puntje is dat de gewenste vochtigheid niet in te stellen is in een bredere range (nu alleen 60, 50 en 40 %)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

luchtontvotger 28-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luchtontvochtiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

9,0
In onze boot is heel vochtig, nu 1 nacht de
luchtontvochtiger er in en gelijk 2 lier vocht eruit gehaald.
super gelijk een prima resultaat.

Pluspunten

  • snel reseltaat
  • handzaam in gebruik

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Erwin 25-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Verwijderd veel vocht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

8,0
Na een uur aangestaan te hebben al een laagje water in de opvangbak.
Lucht in de kamer ook gelijk een stuk beter.

Pluspunten

  • duidelijke knoppen
  • neemt veel vocht op

Minpunten

  • korte snoer

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ton 23-11-2019
  • Product gekocht

Compact en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX210

Algemene score

8,0
De ontvochtiger is een stuk compacter dan mijn vorige onvochtiger, waardoor het simpel is om er een plek voor te vinden. Ook het geluidsnivo ligt laag; heerlijk rustig. Geschikt voor grotere ruimtes

Reageer

Toon meer reviews