Philips PureProtect Water 3400-serie 2-in-1 Luchtreiniger en Bevochtiger AC3421/13 - Zwart

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 274,12Bekijk alle aanbieders
Dsjj13-01-2025
8.0

Een aanrader

8.0
Ik mocht de luchtreiniger testen en vond het een ontzettend handig apparaat. Het reinigt de lucht uitstekend en maakt het binnenklimaat merkbaar prettiger. De app was makkelijk te installeren en laat precies zien wat er in de lucht zit, maar eerlijk gezegd gebruik ik het liever op een simpele, handmatige manier. Ook dat werkt perfect en voldoet helemaal aan mijn wensen. Vooral in de winter is het ideaal om de luchtvochtigheid op peil te houden. Wij hadden vaak last van droge lucht en die vervelende schokjes, maar sinds we dit apparaat gebruiken, is dat helemaal weg. Het waterreservoir hoeft maar twee keer per week gevuld te worden, wat ik erg praktisch vind. Daarnaast ziet het apparaat er heel stijlvol uit, wat zelfs bij mijn bezoek opviel. Ik ben blij dat ik het mocht testen en zou het iedereen aanraden.
Minpunten
  • Best groot
  • Turbo lawaai