Remington Hydraluxe Pro Stijltang S9001

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington Hydraluxe Pro Stijltang S9001 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kate 02-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Hydraluxe Pro Stijltang S9001

Algemene score

10,0
Door de nevel kun je je haar echt op een lagere temperatuur steilen of krullen. Mijn haar is ook zachter dan normaal. Ook handig is het lange snoer.

Pluspunten

  • Lagere temperatuur gebruiken
  • Zachter haar
  • Super snel op temperatuur
  • Lang snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nicole 03-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stijltang hydraluxe pro

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Hydraluxe Pro Stijltang S9001

Algemene score

8,0
Hele fijne stijltang. Duurt soms alleen ff voordat de stoom aangaat.
Verder worden me haren echt heel erg stijl en blijft de hele dag mooi zitten.

Pluspunten

  • Wordt goed stijl
  • Haren erg zacht
  • Makkelijk in gebruik
  • Word snel warm

Minpunten

  • Duurt even voordat de stoom aangaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fleur 02-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stijltang hydraluxe

Geschreven voor: Remington Hydraluxe Pro Stijltang S9001

Algemene score

9,0
Doet wat het belooft. Ben heel erg blij meer. Mijn haar ziet er gezond en prachtig uit en raakt niet beschadigd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Souad 01-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Onwijs tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Hydraluxe Pro Stijltang S9001

Algemene score

8,0
Hele fijne stijltang, ik was van plan om eerst een Steampod van L'oreal te kopen om zo min mogelijk mijn haar te beschadigen maar toen zag ik een advertentie voorbij komen over deze stijltang die niet zo schadelijk voor het haar blijkt te zijn. Normaal gesproken moet ik een stijltang echt op minimaal 220 graden gebruiken om mijn haar mooi eruit te laten zien, maar met deze stijltang van Remington bleek met de mist-functie 170 graden echt voldoende te zijn. Ik ben heel tevreden. Naast de kwaliteit vind ik het uiterlijk ook erg mooi glanzend :). Daar hou ik van. Hij voelt ook totaal niet zwaar in de hand. Gelukkig heeft de stijltang ook een lange kabel. Ik heb namelijk voldoende ruimte nodig om mijn haar te steilen. De stijltang heb ik inmiddels al een paar keer gebruikt. Het resultaat blijft dagenlang goed. Ik hoef dus niet de volgende dag weer de stijltang uit de kast te halen. Ben ik heel blij mee.

Pluspunten

  • lage temperatuur met de mistfunctie voldoende
  • lange kabel
  • makkelijk in de hand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nathalie 25-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Extra lang electra snoer helemaal top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Hydraluxe Pro Stijltang S9001

Algemene score

6,0
Mooie tang snel warm. Alleen de stoom functie duurt langer geen indicatie lampje hiervoor. Platen sluiten bij zacht aanduwen niet goed op elkaar aan hiervoor moet je meer kracht zetten. Stoomfunctie werkt goed.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Snel warm zonder stoom

Minpunten

  • Platen sluiten niet op elkaar aan
  • Onhandig vullen voor stoom functie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Valerie 07-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goeie stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Hydraluxe Pro Stijltang S9001

Algemene score

8,0
zeer tevreden van de stijltang warmt snel op gemakkelijk in gebruik . Er zit ook een beschermhoes bij .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellis38 07-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design en vernieuwend concept

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Hydraluxe Pro Stijltang S9001

Algemene score

9,0
omdat ik erg droog en kwetsbaar haar heb met veel slag en krul,wil ik het ook wel eens anders en stijl.
Echter durfde ik nooit een normale stijltang te gebruiken vanwege de grote kans op beschadiging.
deze Remmington Hydralux werkt met stoom (met water bij te vullen) en stijlt mijn haren op 170 graden super goed! je kan hem van 150 tot 230 graden instellen. ik heb het met 170 graden en mijn haar met de hydraknop gedaan omdat mijn haar zwakker is,mijn dochter heeft hem op 200 en haar dikke golvende haar was zo stijl. hij warmt binnen 15 seconden op. ik heb ook al de Hydralux fohn en ben daar ook zeer tevreden over , daarom durfde ik de stijltang ook aan. De prijs is net zoals de Fohn aan de pittige kant! Maar als je haar er gezonder bij blijft scheelt ook een hoop verzorgingsproducten en bezoekjes aan de kapper.
Mijn 13 jarige dochter met super lang dik golvend haar heeft hem ook gebruikt, ook een fantastisch resultaat en zacht glanzend haar. om het kort samen te vatten ik vind het vernieuwend en een superfijne stylingtool.

Pluspunten

  • geen beschadiging aan je haar
  • vernieuwend met stoomfunctie mooi resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maritza 04-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stijltang!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Hydraluxe Pro Stijltang S9001

Algemene score

9,0
Word snel warm en haar blijft hele dag stijl.
Alleen jammer dat het stekkertje van stoom reservoir snel kapot is gegaan...

Pluspunten

  • Licht gewicht
  • Word snel warm

Minpunten

  • Stekkertje van stoom reservoir gaat snel kapot.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jiska 04-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Supergoede stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Hydraluxe Pro Stijltang S9001

Algemene score

10,0
Supermooie stijltang, ligt goed in de hand. Door de mistfunctie is mijn haar in no time stijl! Superblij mee

Pluspunten

  • Goede prijs
  • Ligt goed in de hand

Minpunten

  • niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Shannon 04-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Werkt goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Hydraluxe Pro Stijltang S9001

Algemene score

10,0
Ik heb deze fijne stijltang gekocht met stoom functie, omdat mijn haar altijd heel pluizig en droog is. Met een goede olie basis vooraf, met water/stoom functie en deze fijne stijltang heb ik weer mooie,gladde, glanzende haren. Echt heel erg blij mee en zeker het geld waard!

Pluspunten

  • Werkt goed
  • Glanzend haar

Minpunten

  • Geen gevonden nog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saartje 03-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super tevreden

Geschreven voor: Remington Hydraluxe Pro Stijltang S9001

Algemene score

10,0
Heel goed product. Ik ben echt tevreden,maakt het haar goed steil blijft goed lang steil pluist niet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kimberley carein 31-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Werkt heel goed perfect.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Hydraluxe Pro Stijltang S9001

Algemene score

9,0
Al verschillende stijltangen geprobeerd van andere merken, maar deze is echt super goed haar blijft lang stijl en zacht heel tevreden!

Pluspunten

  • Haar blijft lang stijl
  • Correcte prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naomi 28-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Hydraluxe Pro Stijltang S9001

Algemene score

10,0
Top comentaren en super product. Op 1,2,3 geen krulletje meer te bespeuren !
Ik kan het iedereen aanraden. Prijs kwaliteit een tien op tien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KAROLIN 27-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hydraluxe pro s9001

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Hydraluxe Pro Stijltang S9001

Algemene score

10,0
Deze handige stijltang met steam krijgt mijn half grote krullen perfect recht . Ik heb veel en dik haar waar veel toestellen in de problemen komen

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • Temperature is aanpasbaar

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nigina 26-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede stijltang!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Hydraluxe Pro Stijltang S9001

Algemene score

10,0
Super product! Heel mooi en ook goed voor het haar! Je krijgt er ook een handig beschermhoes bij voor de stijltang. Zeker een aanrader

Pluspunten

  • Mooi
  • Niet slecht voor het haar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stijltang 23-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

topstijltang

Geschreven voor: Remington Hydraluxe Pro Stijltang S9001

Algemene score

10,0
Goeie stoomstijltang, ligt heel goed in de hand, prima kleurcombinatie, je kan er snel mee werken, top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mols Clement 15-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stijlvol product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Hydraluxe Pro Stijltang S9001

Algemene score

10,0
Zeer mooi design, ligt goed in de hand en doet perfect wat het moet doen. Stoomfunctie werkt prima. Handleiding is zeer duidelijk. Topproduct !!!

Pluspunten

  • Design
  • Werking

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer