Trust GXT 493 Carus - Wireless Gaming Headset - USB Type-C / USB Type-A & Bluetooth - Black

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 44,94Bekijk alle aanbieders
r*******@g********06-07-2026
8.0
8.0
Ben jij de casual gamer? Dan is deze koptelefoon geschikt voor jou! Ik heb deze koptelefoon vergeleken met mijn eigen koptelefoon en ik was aangenaam verrast. Het geluid is goed in vergelijking met de prijs-kwaliteit verhouding. De koptelefoon is snel en makkelijk te gebruiken vanwege het straight-forward design van de knopjes. Ook een voordeel is dat je de koptelefoon ook via USB kan gebruiken! Dit is vooral handig als je de microfoon wil gebruiken, wat normaalgesproken de kwaliteit van het geluid onderdrukt wanneer je via bluetooth de microfoon gebruikt en het geluid afspeelt via hetzelfde apparaat. Anderen geven aan dat het geluid van de microfoon veel beter is dan die van de laptop, en beter mijn stem onderscheidt van achtergrondsgeluiden. Wel even opletten - de microfoon die moet je er de eerste keer goed indrukken voordat deze echt werkt. De oorkussens zijn groot waardoor ze makkelijk over je oren vallen, maar na een lange gamesessie (vooral op warme dagen) ga je zweten rondom je oren. Al met al – speel jij geen competitive met je vrienden, dan is deze koptelefoon prima!