Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde review die zijn achtergelaten voor de Siemens EX875LYC1E op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gert 07-05-2022

Verwachte Kwaliteit

Geschreven voor: Siemens EX875LYC1E

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Van een kleine kookplaat overgestapt naar dit model. Heerlijk! Koken is weer leuk. Nu passen er met gemak 4 pannen op. Er passen zelfs 2 grote pannen bovenaan door de flex zone. Ideaal dat de kookplaat zelf detecteert waar de pan staat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

pan kookt aan een kant. 16-01-2022

Zeer teleurstellend

Geschreven voor: Siemens EX875LYC1E

Algemene score

2,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik had een Siemens inductieplaat met 4 kookpunten. Deze was aan vervanging toe. Dus deze gekocht, wat duurder maar met de belofte van veel flexibiliteit. In de praktijk is het hopeloos, pannen moeten blijkbaar een grote oppervlakte bedekken om contact te maken, zones koken ongelijk, verbrand aan de ene helft, geen (minimale) warmte aan de ander kant. Een grote pan, en de hele helft is geblokkerd hiervoor. uit eindelijk minder bruikbaar dan de oude 4 pitter. Vooral het ongelijke koken is super frustreerend. Enorm spijt van de investering.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Remco 02-12-2021

Goede inductieplaat

Geschreven voor: Siemens EX875LYC1E

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Van Gas naar deze inductieplaat. Fijne overstap. Wel even wennen, maar gaat soepel. De plaat is makkelijk in gebruik en goed te sturen. Bij lang koken moet je wel soms extra tikje terug zetten, maar dat moest met gas ook. Fijne brede plaat met ruimte om te schuiven.
De flexzones zijn makkelijk, het maakt niet uit waar je precies je pan neerzet, maar laat geen lege pannen op de plaat staan. Die worden dan ook heet.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 02-09-2021

Super fijne snelle kookplaat

Geschreven voor: Siemens EX875LYC1E

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heerlijk ruime kookplaat, met stiekem toch 5e zonne . Reageert goed en snel . Blijft ook super netjes. 10x eerder over moeten stappen van gas naar inductie
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Rob Reeve 09-02-2021

Mixed feelings

Geschreven voor: Siemens EX875LYC1E

Algemene score

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] It is not nearly as flexible as I was hoping. Effectively pretty much equal to the one I had before with 4 cooking plates. It is however quicker which is something. Also the glass top is less robust than the old model (my old one was 14 years old and at the time top of the range), Pot boiled over, and "immediately" made a ring which cant be removed. I had hoped I could use a few small pots and one big one, but at the end of the day there really are only 4 zones so kind of dissapointed. Know another model which uses the full cooking area, recognising a pot wherever you put it, that is a better option!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Tjeulaling 03-11-2019

Inductie koken

Geschreven voor: Siemens EX875LYC1E

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Is in het begin even wennen, maar eenmaal gewend willen we niet anders meer.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Tjeulaling 03-11-2019

Inductie koken

Geschreven voor: Siemens EX875LYC1E

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Is in het begin even wennen, maar eenmaal gewend willen we niet anders meer.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mootje135 22-07-2019

Fantastische kookplaat

Geschreven voor: Siemens EX875LYC1E

Algemene score

10,0
Moet me er nog helemaal in verdiepen wat de kookplaat allemaal kan. Maar we zijn heel tevreden en voldoet aan alle verwachtingen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Wij89 05-05-2017

Topper!

Geschreven voor: Siemens EX875LYC1E

Algemene score

10,0
Mooie inductie kookplaat, we zijn nog volop bezig om de vele mogelijkheden te onderzoeken. Maar zijn nu al zeer tevreden!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Robertcook 10-04-2017

Hoog bedieningsgemak flexibel in te richten

Geschreven voor: Siemens EX875LYC1E

Algemene score

10,0
Sinds 2 weken in het bezit van deze kookplaat aangezien onze vorige kookplaat ermee ophield.
Direct voor een kookplaat met flexzone's gekozen en daar geen moment spijt van gehad, groot bedieningsgemak en uitstekend geschikt voor grotere pannen naast elkaar.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

4ever2 03-05-2016
  • Product kwartaal in bezit

Bijzonder praktische kookplaat!

Geschreven voor: Siemens EX875LYC1E

Algemene score

8,7
Na ruim 10 jaar gas op glas, gekozen voor inductie vanwege:
- zonnepanelen ("gratis" elektriciteit)
- poetsgemak
- veiligheid (kinderen)
Voordelen:
- de flexvakken maken deze plaat geschikt voor alle afmetingen pannen (van het kleinste keteltje tot aan de grootste braadslee)
- 2 aparte bedieningen voor linker en rechter vlak
- touch bediening
- warmhoudfunctie
- boostfunctie op alle vlakken
- hoog vermogen om mee te wokken / snel water te laten koken
- braadsensor om gelijkmatige temperatuur in de pan te houden (ideaal!)
- eenvoudig schoon te houden
- aluminium stootranden aan de zijkanten
- eenvoudige bediening
- automatische herkenning van de (1ste) pan
- mooie rode verlichting
- vlakken worden niet (erg) heet, alleen indirect door de pan en dit wordt duidelijk aangegeven
- als iets overkookt, koekt dit niet vast en je krijgt een waarschuwing dat iets overkookt
- tijd instellen per kookvlak met automatische uitschakeling (of als je wilt alleen een kookwekker of stopwatch functie)

nadelen:
- pannen moeten goed gepositioneerd zijn voor de beste kookresultaten (als de pan maar een stukje op een vlak staat, herkent deze de pan niet en brandt alleen maar het vlak waar de pan grotendeels op staat)
- aparte bediening voor elk vlak zou nog fijner zijn
- nieuwe, duurdere pannen nodig voor inductie (adapter werkt niet voldoende om goed in de oude pannen te kunnen blijven koken)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer