Braun KF 47/1 BK zwart

Braun KF 47/1 BK zwart Best Reviewed sep 2021

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Koffiezetapparaten
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 83 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun KF 47/1 BK zwart op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sonja 24-06-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

9,0
Wij zijn heel tevreden met dit koffiezetapparaat, alleen nu lekt het aan de onderkant en dat is snel al na vier maanden. Hoop dat het niet te veel moeite kost om hier over te reclameren. Ga dit deze week nog doen.

Review criteria:

Onvoldoende

Reageer

H**s@h**l.com 10-03-2022
  • Product gekocht

Zeer tevreden goede aankoop is aan te bevelen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

10,0
Prima koffiezet apparaat na 10 jaar gebruik tijd voor vervanging, dezelfde gekocht omdat hij vertrouwd en goed is, wordt goed warm en schakelt vanzelf uit, is echt aan te bevelen.

Pluspunten

  • Snel
  • Wordt goed warm
  • Schakelt zich na een tijdje vanzelf uit.

Minpunten

  • geen

Reageer

JS 09-03-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

10,0
Inmiddels is dit mijn 3e apparaat, en de lekkerste koffie drinken we thuis ;-)
Ik vind dit het allerfijnste apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

b**8@h**l.com 05-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiezetapparaat van Braun prima aankoop!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

9,0
Wij hebben al jaren deze koffiezetter van Braun, hij bevalt ons prima en wat ik zo fijn er aan vindt is dat hij vanzelf uit gaat. Alle moderne koffiezetter ten spijt, wij gaan gewoon nog voor het ouderwetse koffiefiltersysteem.

Reageer

Frans 05-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun KF 47/1 koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

8,0
Goed koffiezet apparaat voor een goede prijs. Mooie vormgeving en makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • vormgeving
  • gebruikersgemak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

d**l@g**l.com 03-03-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

9,0
Dit is het type wat wij al jaren gebruiken, doordat deze zo goed bevalt hebben wij weer voor dezelfde gekozen. Prima product altijd lekkere koffie en heerlijk warm!

Reageer

s**n@k**n.nl 03-03-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Blijft handig maar heeft wel problemen toch een nieuwe.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

7,0
Dit is ongeveer mijn 4e Braun classic koffiezetter van dit model. Dit omdat deze precies op het aanrecht past onder een waterkraantje waarvoor ik de klep van het waterreservoir verwijder.
Helaas blijken alle voorgaande 4e Braun classic koffiezetters te zijn gaan lekken op de aansluiting van het verwarmingselement ontstaat door de hoge temperatuur tussen het element en de slang kalkafzetting op vele manieren geprobeerd dit op te lossen tyrape klemmetje locktide etc etc. maar dat help maar een korte tijd en dan gaat de aardlek er weer uit t.g.v. het water onder in het apparaat. Uiteindelijk koop ik dan maar weer een nieuwe. Helaas is het een Classic probleem in een Classic koffiezetter.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Aparte klep waterreservoir

Minpunten

  • Gaat niet lang mee lekkage tussen element slang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

b**l@g**l.com 03-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Miskoop van de maand

Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

8,0
Ik heb jarenlang dit koffiezetapparaat gehad (in het rood).
Die ging laatst stuk en nu trof ik dezelfde in het zwart.
Fijn apparaat.

Minpunten

  • Lekkage bij oude apparaat
  • Lekkage bij nieuw apparaat
  • Lekkage bij 2de nieuwe

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

Arnaud 01-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voldoet zoals het hoort

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

9,0
Heel scherpe prijs voor een heel gemakkelijke en prima koffiezet. En de leuke cashback is super meegenomen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mariangel 28-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

HET Snelfilterkoffiezetapparaat onder de Koffieapparaten!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

10,0
Het is gewoon HET koffiezetapparaat onder de koffiezetapparaten. U raad het nooit, maar ik heb deze vandaag als reserve gekocht. Veel te bang dat deze ooit uit de handel zal gaan... hahaha. Je zet er gewoon de lekkerste koffie mee. Druppelstop werkt perfect en je hebt heerlijke koffie. Filterkoffie en vooral van DIT apparaat van Braun gaat boven zo'n apparaat met padjes vind ik / daar zit mij teveel smaakverschil in....brrr.

Pluspunten

  • Bediening
  • Druppelstop
  • Instelbaar
  • Handzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 24-02-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede koffie voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

9,0
Ruim 20 jaar heb ik dit model al. Werkt perfect tot dat de warmhoudplaat er mee ophoud, maar dat duur gelukkig jaren voor het zover is. Koffie loopt lekker snel door en is toch goed van smaak. Ik wil echt geen andere hebben.
Het enigste minpuntje is dat enkele jaren geleden ze de aan/uit knop hebben aangepast, zodat deze na enige tijd vanzelf uit springt. Voor mij is dat geen fijne toevoeging, daar ik niet zo snel de kan leeg heb.

Pluspunten

  • De koffie is snel doorgelopen
  • makkelijk schoon te maken
  • Goede koffie ondanks de snelheid van het doorlopen

Minpunten

  • Het aan uit knopje gaat van zelf uit
  • voor de rest geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

leon vandemelkboer 04-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

herrie apparaat

Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

3,0
wat een vreselijk lawaaiig apparaat ; het lijkt wel zo'n ouderwetse percolator. het spettert en het het pruttelt oorverdovend

Minpunten

  • lawaai

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

j**l@g**l.com 15-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn product, heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

9,0
Super kwaliteit-prijsverhouding! Snel een heerlijk bakje koffie zetten. Makkelijk schoon te maken. Degelijk product. Gaat na 40 minuten automatisch uit, dus hoef je je nergens zorgen om te maken.

Pluspunten

  • Snel kopje koffie gezet
  • Prijs-kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Gaat na 40 minuten automatisch uit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

n.leenhouts@euronet.nl 15-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

8,0
Handig, compact, zichtbare vulling waterreservoir, prettige kleur, apart deksel op schenktuit

Pluspunten

  • zichtbare vulling van waterreservoir
  • compact

Minpunten

  • kort snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Edwin 14-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goeie koffiezetter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

8,0
Aromaster = beste smaak van de koffie vergeleken met andere ( veel duurdere) apparaten

Pluspunten

  • smaak
  • goedkoop
  • automtische afslag

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

M**l@g**l.com 14-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

10,0
Prima koffiezetapparaat! Ook ons vorige koffiezetapparaat was een Braun KF47.
Goede prijs / kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

c**x@h**e.nl 14-11-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

8,0
Hopelijk net zo goed als de vorige. Alleen drama om in aanmerking te komen voor de cash actie van Braun .

Reageer

h**y@k**t.nl 13-11-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

9,0
Omdat het dezelfde is waar we in 1974 mee zijn begonnen en er zoveel lovende recentie's over deze koffiezetter zijn,\
We gaan er weer voor!!!

Reageer

Caro 13-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Apparaat voldoet aan verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven apparaat dat goede en smaakvolle koffie afgeeft in een korte tijd.
Maatvenster goed afleesbaar.
Maakt echter redelijk wat lawaai met doorlopen van water.

Pluspunten

  • Levert smaakvolle koffie
  • Mooi design
  • Doorlooptijd van water is kort

Minpunten

  • Maakt redelijk lawaai met doorlopen van water
  • Opbergmogelijkheid snoer niet praktisch

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

m**g@l**e.nl 12-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Verplichte review, geen button met 'Nee' :(

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

7,0
Ik heb me ingeschreven voor de cashback, maar kennelijk moet ik eerst een review invullen voordat ik een bevestiging krijg. Jammer!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews