Braun KF 47/1 BK zwart

Beste deals -2% prijsdaling
  • Best Reviewed aug 2021
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 45 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun KF 47/1 BK zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BobW. 05-08-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

5,2
De klassieker van Braun is sinds mei 2015 vernieuwd en niet ten goede. De automatische afslag gaat veel te snel, waardoor je vaak koude koffie hebt, zeer onhandig en niet goed over nagedacht door Braun. Je kan ook niet de afslagtijd zelf veranderen, ik zou bijv. 2 uur veel beter vinden. Ik hoop dat Braun deze fout snel herstelt.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
BobW. 11-08-2015

Even contact opgenomen met Braun en zij moeten voldoen aan een Europese richtlijn, waardoor een langere standby tijd niet meer mag.
Ik heb het even nagekeken en er is sinds 2015 een nieuwe Ecodesign EU richtlijn van kracht die stelt dat de standby tijd van koffiezetters nog maar zeer beperkt toegestaan is en fabrikanten moeten daar aan voldoen. Dat geldt voor alle nieuwe koffie-apparaten voor thuisgebruik (in heel Europa zijn dat 110,7 miljoen gezinnen). Ook voor vele andere apparaten zijn de standby tijden beperkt; tv, routers, wasdrogers etc.)

LyaH 12-05-2016

Braun heeft over deze 40 minuten timer niet goed nagedacht, voorbeeld in gewoon huishouden: om 8 uur 1e kopje koffie en een uurtje later het 2e? Vergeet het maar want het apparaat is dan al lang uit. Ik had een oude versie KF47 zonder timer, prima koffiezetter, maar begaf het na 13 maanden. Blokker gaf mij een nieuwe, en dat bleek de KF47/1 te zijn, met de nieuwe snufjes. Dus thermosfles erbij, warmhoudplaatje erbij..... Is dit de bedoeling van die EU richtlijn? Waar bemoeien ze zich mee! Ben tevreden over service Blokker, maar ontevreden over deze Braun.

Reageer

Koffieleut 18-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Forse tegenvaller

Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

4,0
Het leek in de vergelijkende onderzoeken een prima apparaat maar het tegendeel is waar. Bij de ingebruikname bleek het de benaming "degelijk gemaakt" absoluut niet te verdienen. Het deksel zit heel losjes op de kan. Wil je het met je duim omhoog wippen dan schiet het vaak los. Bij het schenken vallen er altijd druppels op de tafel. Er zit een klein kunststoffen klepje aan het deksel dat misschien bedoeld is om de schenktuit af te sluiten? Maar toen het deksel er een keer afviel gebeurde wat ik al voorzien had: klepje kapot. De hele behuizing is van heel dun kunststof. Dat veroorzaakt lawaai tijdens het koffiezetten. Haal je de kan onder het filter weg dan druipt er steevast koffie op de warmhoudplaat. De enige troost is dat de gezette koffie lekker is maar dat komt natuurlijk door de soort koffie :-)
Ik heb spijt van de aankoop.

Pluspunten

  • mooie uitvoering

Minpunten

  • fragiele samenstelling
  • veel lawaai
  • druipt bij het inschenken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Uitstekend
Slecht
Koffieleut 05-01-2021

Aanvulling op mijn review "Forse tegenvaller": inmiddels contact gezocht met Braun en na een paar weken ontving ik een nieuw deksel. Service!

Reageer

FK68 19-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geweldig ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

9,0
Gewoon een mooi vormgegeven prima apparaat zonder poespas, snelle doorloop, water is gemakkelijk in te voeren en het is gemakkelijk te reinigen, solide en duurzaam; (uitschakel)timer die er tegenwoordig is mooi veilig, alleen jammer dat de tijd niet instelbaar is. Persoonlijk mis ik de dubbele schakelaar die er voorheen op zat, voor een kleine en een grote pot, maar feitelijk is dit een foutloos ontwerp. Mijn 4e inmiddels.

Pluspunten

  • robuurst
  • gemak
  • vormgeving

Minpunten

  • timer niet instelbaar
  • deksel aromalock is enige kwetsbare

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 13-09-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

koffiezet topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

10,0
mooie compacte koffiezet apparaat zonder toeters of bellen die doet wat hij moet doen, heerlijk bakkie koffie zetten

Pluspunten

  • compact
  • hete koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**r@h**t.nl 12-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Al eerder gekocht en is zeer goed bevallen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

8,0
Lang geleden zelfde product gekocht en zeer tevreden erover en heb besloten weer hetzelfde product te kopen.

Pluspunten

  • goede kwalieit
  • gaat lang mee

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan 12-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

9,0
Koffiezetter, zet gewoon goede en lekkere koffie. Gaat ook inderdaad uit na 40 minuten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

f**e@l**e.nl 11-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed

Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

7,0
Ik heb hem net gekocht duurt of het bevalt weet ik nog niet maar de reviews waren goed en ik vind het een mooi apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

a**n@g**l.com 11-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie, zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

9,0
Prettig apparaat en goed schoon te maken. Dit is mijn 3e Braun koffiezetapparaat.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Blijft een tijd warm

Minpunten

  • slaat niet automatisch uit
  • Los deksel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

a**b@h**l.com 11-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffiezetter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

9,0
fijne koffiezetter, door glazen pot kun je goed te zien hoeveel koffie je nog hebt en wanneer je evt bij moet zetten. ook het uitschenken gaat hierdoor prettig.

Pluspunten

  • glazenpot
  • kleur, past nl bij m'n waterkoker
  • losse filterhouder

Minpunten

  • automatisch uitgaan mag sinds wat langer zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

IE 09-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

10,0
Eenvoudig in gebruik. Alle onderdelen kunnen in de vaatwasser. Prima koffie. Jarenlang plezier van.

Reageer

l**s@m**n.com 08-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

9,0
lekkere koffie en goed warm ; werkt snel en goed. goed en makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • snel
  • lekker
  • handig

Minpunten

  • niets gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

i**t@g**l.com 08-09-2021
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
prima werkend apparaat! top! lekkere koffie, goed heet. fijn ook dat hij automatisch uitgaat, veilig!

Reageer

v**a@g**l.com 07-09-2021
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

8,0
Dit Braun koffiezetapparaat zet snel heerlijke bakjes hete koffie en gaat lang mee.

Reageer

m**k@g**l.com 07-09-2021
  • Product gekregen

Algemene score

8,0
Koffie blijft lang warm, en wordt snel gezet. Soms loopt de koffie niet goed door, dan moet je de kan er iets verder onder drukken. Verder top product

Reageer

j**2@l**e.nl 06-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewoon goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

8,0
Gewoon een eenvoudig goed apparaat. Al jaren een Braun en het bevalt gewoon heel goed.

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • Goede warme koffie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

g**1@k**t.nl 05-09-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

9,0
Al eerder deze machine gehad, dus wederom aangeschaft. Super apparaat werkt goed!!

Reageer

Jet 05-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

8,0
Voor deze koffiezetter gekozen omdat mijn vorige, ook een Braun, goed bevallen is.

Minpunten

  • Na 40 min de automatische stop

Reageer

T. de Smet 05-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Altijd lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

9,0
Ik zet al jaren koffie met het Braun Aromatic koffiezetapparaat en toen die onlangs stuk ging, helaas!, ben ik weer op zoek gegaan naar hetzelfde merk en apparaat. Omdat ik er zowel grote hoeveelheden als slechts een paar kopjes lekkere koffie mee kan zetten die bijna net zo lekker smaken als de koffie die ik soms, heel ouderwets, met de hand zet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

b**n@h**l.com 05-09-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

9,0
Andere apparaten geprobeerd maar we komen tóch weer op dit app. terug. Makkelijk in gebruik, makkelijk schoonhouden.

Reageer

b**e@g**l.com 05-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun KF 47/1 BK zwart

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik en zet heerlijke koffie. Na 40 minuten slaat het apparaat automatisch uit en verbruikt geen stroom meer.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruikt
  • Heerlijke koffie
  • Onderdelen vaatwasserbestendig

Minpunten

  • Niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews