L'OR Barista Absolu

L'OR Barista Absolu

8.5(16)
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 108,00Bekijk alle aanbieders
Chippy van Dam09-09-2025
Algemene score
9.0

Stevig, snel en simpel

Reviewscore
9.0
Ik ben tevreden over deze machine. Het is een mooi compact apparaat, maar het voelt tegelijkertijd stevig en degelijk aan. Een slim ontwerpdetail is dat de watertank flexibel is zodat hij kan ook aan de zijkant worden geplaatst. In het dagelijks gebruik is hij snel opgewarmd (geen aan uit/knop) ook bij de eerste koffie 's ochtends. Hij pakt probleemloos alle capsules die ik heb geprobeerd, zowel de officiële als de huismerk en "groene" cupjes. De optie voor de XL-cups is wat mij betreft de goede aanwinst; als ik in één keer een écht grote kop koffie wil. De extra functie om de intensiteit van de koffie te verhogen leek me een gimmick, maar dit werkt best goed met merkbaar meer smaak en kracht uit dezelfde capsule. Het onderhoud is verder simpel, het lekbakje is zo schoon. Het enige minpuntje is dat het interne opvangbakje met gebruik van die grote cups wel wat sneller vol zit, maar dat went snel. Een absolute aanrader.
Ja, ik beveel dit product aan