LG GBBS322BEV Koel-vriescombinatie - Zwart - Vrijstaand - 375L - B Label
Reviews
Mooie koelkast, die goed werkt verricht met no-frost
Reviewscore9.0
Dit is een hele nette, keurige en ruim opgezette koelvriescombinatie. Deze is aangeschaft met als doel om de huidige, kleinere variant van 20jaar oud te vervangen en daar komt deze echt goed uit de bus.
Om te beginnen esthetisch. Deze koelvriescombi is in een mooie, mat zwarte afwerking wat goed past in onze bijkeuken. Daar staat hij dus goed. De inhoud in de vorm van 5 lades inclusief een wijnrekligger is voor ons en een totale upgrade. De vershoudlade is vooral de toegevoegde waarde, hierin hebben wij al het fruit en groente liggen. Deze worden op een constante temperatuur gehouden en staat los van de rest. Doordat deze lade wel wat naar voren zit, heb je wel maar 3 bakjes in de deur ipv 4. Dit lijkt daardoor misschien wat minder mooi.
Qua diepvries gedeelte zit het ook goed. Deze is niet te groot, maar ook zeker niet klein. Het diepvries gedeelte is voor ons specifiek bedoelt als extra en daar is dit meer dan prima, je krijgt ongeveer een 2,5 lade. Dat is ruim genoeg voor een klein gezin.
Wat ik een beetje overkill vind is de connectie met WIF via de ThinQ app. Het is leuk om te zien of een deur open is of niet en om zo verschillende temperaturen in te stellen, maar echt meerwaarde heeft het voor mij niet.
Hij koelt goed, is ook snel op temperatuur en de doorcooling is verrassend goed.
Hij is zuiniger qua energieverbruik dan onze oude model, maar dat mag ook wel na 20jaar.
Wij gaan hier nog veel coolplezier aan hebben.
Pluspunten
- Mooi
- strak design
- Deurkoeling
- No-frost
- Wijnrekje
Minpunten
- WIFI is overkill