Kenwood Go KZM35RD Rood

Kenwood Go KZM35RD Rood

8.9(14)
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 199,00Bekijk alle aanbieders
Vivianne15-12-2024
Algemene score
9.0

Charmant formaat alleskunner op klop, kneed en mix gebied

Reviewscore
9.0
Wat een fijne keukenmixer. Een echte alleskunner op klop, kneed en mix gebied; luchtige eieren, prachtig geklopte (plantaardige)slagroom, overheerlijke kwarktaart, cake, pannenkoeken, stevige haver-vruchten koekjes, smeuïg bananenbrood, pizza en vruchtenbrood, moeiteloos doet deze Kenwood mijn klop en kneedwerk. Al is het in het begin nog wel even ontdekken welke klopper voor welk klusje het fijnste werkt. Ik vind hem een wat charmanter maatje hebben dan veel van dit soort apparaten. De mengkom is wat kleiner/smaller, maar wel goed hoog, waardoor hij ook kleinere hoeveelheden kan verwerken. Zelfs het eiwit van 1 eitje kreeg hij tot prachtige stevige pieken geklopt. Tijdens het draaien kun je via de (afsluitbare) opening in het spatdeksel ingrediënten toevoegen. Voor het toevoegen is het handig dat die opening wat uitsteekt, maar voor eht opbergen wat minder. Ik ben bang dat dat het kwetsbare kunststof spatscherm nog kwetsbaarder maakt en makkelijk beschadigd. Verder is het een solide metalen apparaat, die stevig staat en ook in gebruik netjes op zijn plaats blijft staan. Het is dan ook zeker geen lichtgewicht, daarom ben ik ook zo blij met het handvat bovenop. Dat pakt toch net wat makkelijk op om hem op te bergen. Een aanwinst voor de ‘bakkers’, in een charmant formaat Ik mocht deze keukenmixer testen voor een onafhankelijk consumenten testpanel, met de uitdrukkelijke opdracht een eerlijk review te schrijven
Pluspunten
  • kleiner formaat
  • solide
Minpunten
  • spatdeksel mogelijk kwetsbaar door uitstaande vulopening
  • kneedhaken kunnen niet in vaatwasser
Ja, ik beveel dit product aan