Bosch Serie 6 MSM6M622 - Staafmixer - 1000W - Zwart/RVS

Bosch Serie 6 MSM6M622 - Staafmixer - 1000W - Zwart/RVS

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 69,99Bekijk alle aanbieders
timstam18028-12-2024
9.0

Krachtige staafmixer

9.0
De staafmixer van Bosch voldoet aan al mijn verwachten waaraan een staafmixer moet voldoen. Zo is hij gemakkelijk in orderhoud, zo kunnen nagenoeg alle accessorische in de vaatwasser, of je spoelt het eenvoudig af onder de kraan. De bijgeleverde accecoires maken het mogelijk de mixer voor vanalle doelen te gebruiken, zo kan je met de klopper slagroom kloppen, met de staaf soep mixen of kruiden fijn snijden in het kommetje. Het toestel voelt wel zwaar in de hand, zeker na lange tijd hoewel de pasvorm voor je hand wel ideaal is. Je bepaald ook de snelheid van de mixer met de kracht die je uit je handen brengt, hier was ik eerst waar weerhoudend van maar is uiteindelijk wel super gemakkelijk. Als je bijvoorbeeld een hard stukje tegenkomt pas je je kracht aan en de mixer doet hetzelfde voor jou! Er zit een slot op zodat kinderen hem niet snel in gang krijgen. De onderdelen zijn uitbreid baar op de Bosch website.
Pluspunten
  • kracht
  • verschillende functies
  • veiligheidsslot
Minpunten
  • gewicht