Bosch MUM58L20 wit - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
4 liter
Aantal snelheden
7
Kleuren
wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 38 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

K 27-04-2017 Product paar dagen in bezit

Super gebruiksvriendelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk apparaat echt een aanrader. Goed schoon te houden en duidelijke gebruiksaanwijzing.
Ruime keus in mogelijkheden door verschillende bijbehorende onderdelen.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

snk 25-04-2017 Product paar weken in bezit

mix-bereik is super!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super fijne mixer! de zijkanten van de schaal worden goed mee-gemixt. Een stille machine.
Het apparaat kost wat maar dan heb je ook echt wat goeds!

Pluspunten

  • stille machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mahn 06-01-2017 Product paar dagen in bezit

krachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze machine net gekocht en meteen in gebruik genomen. Erg intuïtief in gebruik. Krachtige machine en veel mogelijkheden tot uitbreiden.

Pluspunten

  • krachtig
  • intuïtief in gebruik
  • veel opties ter uitbreiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra 31-12-2016 Product paar weken in bezit

Perfect!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super handig. Je kunt zeer gemakkelijk met één machine het gehele regiment van keukenhandelingen uitvoeren. Het schoonmaken van de machine is zeer eenvoudig en het kan allemaal in de afwasmachine.
Een groots apparaat welke toch compact is op te bergen.
Wij vinden hem echter zo mooi dat het op het aanrecht blijft staan. Dan pak je hem gemakkelijk.
Een regelrechte aanrader dus!

Pluspunten

  • COMPACT
  • STERK
  • EENVOUDIG TE REINIGEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jastsali 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Perfecte hulp in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het was even zoeken hoe het allemaal werkt, maar met behulp van de duidelijke gebruiksaanwijzing was dat snel geregeld. Ideaal apparaat in de keuken. Er lukken nu dingen die vroeger nooit lukten.

Pluspunten

  • krachtig
  • gemakkelijk in gebruik
  • onderdelen eenvoudig in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Postma 21-12-2016 Product paar weken in bezit

Bosch keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit product voldoet meer dan aan de verwachtingen. Het is multifunctioneel. Een erg groot voordeel is dat bij het malen van groente, kaas e.d. er geen grote resten overblijven en er erg weinig ruimte zit tussen het mes en de rand waardoor er geen grote stukken tussendoor glippen. Kortom een prima keuze waar we ontzettend veel mee kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bloks 18-12-2016

Toppertje

Algemene score

10,0
Is erg makkelijk in gebruik, zowel voor taarten e.d als voor het snijden en raspen.
Het staat ook nog eens erg mooi op het aanrecht.
Gebruik hem dagelijks, echt een top apparaat
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Peter 17-12-2016 Product paar dagen in bezit

keukenmachine MUM58L20/02

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Waren toe aan vervanging van onze 50jarige mixer en kwamen uit na vergelijkingen op de Bosch keukenmachine en de geld terug actie is mooi meegenomen. De machine bevalt zeer goed en voldoet aan de verwachting. Makkelijk in gebruik en simpel schoon te maken. De eerste pannenkoeken en appeltaart beslag zijn al uit de machine gekomen zonder problemen en alles in de vaatwasser en op naar de volgende beslag, kortom een geweldige machine een echte aanrader

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 11-12-2016 Product paar dagen in bezit

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een super apparaat, je kunt er alles mee en is simpel in gebruik. Je kunt er makkelijk alles mee maken.
Ik ben er super blij mee.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Staat mooi in de keuken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Noortje 10-12-2016 Product paar dagen in bezit

Keukenmachine

Algemene score

8,0
Het kneden van deeg gaat goed en is ideaal omdat je andere dingen tussendoor kunt doen. Grote hoeveelheden snijden gaat ook prima! na de zomer oogst word hij helemaal goed ingezet!

Pluspunten

  • geen lamme armen
  • snel gesneden

Minpunten

  • iets meer afwas
  • neemt ruimte in

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henny 04-12-2016

Goede krachtige motor

Algemene score

8,0
Werkt prima, alleen even goed opletten dat je als juist in elkaar zet.
Automatische beveiliging, werkt alleen als alles goed in elkaar, vergeet de afdekdop niet!
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Jolanda 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

keukenmachine, supergemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb het apparaat net in huis, diverse mogelijkheden uitgeprobeerd. Het is snel duidelijk hoe de hulpstukken op het apparaat gezet en gebruikt kunnen worden. Ik ga deze keukenmachine dagelijks gebruiken. Daarbij staat hij nog eens erg netjes op m'n aanrecht.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Ziet er mooi uit
  • Royale beker voor blenden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 26-11-2016

Geweldige keukenhulp!

Algemene score

10,0
Prima apparaat, makkelijk te reinigen en uitstekende resultaten qua bereiding van deeg etc. een aanwinst in de keuken!
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Hans 18-11-2016 Product paar weken in bezit

Eeen must in iedere keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang wachten toch overgegaan op het kopen van een keukenmachine, en zeer zeker geen spijt, makkelijk in gebruik, snel schoon te maken een nette prijs (zeker tijdens speciale actie van Bosch) en een geweldige knecht in de keuken!

Pluspunten

  • Gebruik
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

Degelijke keukenmachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Robuust apparaat, makkelijk te bedienen en ziet er goed uit. Compleet uitgerust en doet het gewoon goed.

Pluspunten

  • degelijk
  • zuignappen als pootjes
  • veel accesoires
  • handige opbergtas voor accesoire

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Naomi 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

Veelzijdig, gebruiksvriendelijk bakken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven keukenmachine met veel mogelijkheden maar toch eenvoudig te bedienen. En CD met recepten !

Pluspunten

  • veelzijdig
  • mooi ontwerp
  • makkelijk wisselen van functies

Minpunten

  • niet zo stil als gehoopt
  • geen K-klopper meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Dionne 13-11-2016

Niet zo stil... mag ik vragen wat u daarmee bedoeld? Kan tv kijken nog als dit apparaat aanstaat??
Alvast bedankt

Reageer

Louis van Lon 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

Heb goed gelukte tulband gebakken

Algemene score

9,0
Functionaliteit is precies wat we nodig hebben, beslag mengen, snijden, raspen, e.d. en de machine ziet er ook nog gelikt uit

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Functionaliteit

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 27-06-2016 Product paar weken in bezit

Super blij met deze aankoop!

Algemene score

8,3
Ik ben erg blij met deze keukenmachine, hij roteert niet recht voor zich uit, maar nee de kop beweegt helemaal mee zodat alles goed gepakt wordt. Ook brooddeeg wordt geweldig gedaan en zorgt ervoor dat ik er een mooi vliesje van kan trekken. Wel moet je eerst even goed door hebben hoe alles werkt, maar na een paar x gebruikt te hebben went dit snel genoeg

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Richard 15-06-2016 Product paar dagen in bezit

Veelzijdige machine

Algemene score

8,7
Het duurt even voordat je alle mogelijkheden hebt ontdekt en hoe deze werken.
Apparaat is eenvoudig te bedienen. Wgedenige speling in het draaiende gedeelte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden klant 04-06-2016 Product paar dagen in bezit

Keukenmachine

Algemene score

8,0
We hebben het apparaat al een aantal keren gebruikt. Het apparaat is handig in gebruik, makkelijk te bedienen en wat ook handig is dat het apparaat makkelijk schoon te maken is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews